Captain Marvel primește un site web care îți aduce aminte de anii `90 și nu trebuie ratat

Captain Marvel primește un site web care îți aduce aminte de anii `90 și nu trebuie ratat

Captain Marvel este următorul film din universul cinematografic Marvel care va ajunge pe ecranele din întreaga lume, în timp ce majoritatea pasionaților de super eroi visează la Avengers: End Games.

Marvel a inițiat, de aproximativ un an, un proces agresiv de promovare pentru Captain Marvel. Cel mai nou film Marvel reprezintă o lansare foarte importantă pentru gignatul american. Pe lângă faptul că va da startul următorului capitol din MCU, ilustrează o perioadă de la începutul anilor `90 care nu a mai fost surprinsă în filmele Marvel până la această oră.

Trecând însă peste detaliile de fond, cea mai recentă soluție pentru promovarea Captain Marvel a implicat realizarea unui website care poate fi accesat la această adresă.  În cazul în care ai început să ai acces la internet în anii `90 – 2000, acest website este o felie din trecut, din perioada în care majoritatea site-urilor încercau să-ți fure privirea prin animații agresive, GIF-uri colorate și fonturi care îți aduc aminte de WordArt-urile din Microsoft Word.

Întreaga construcție își propune, practic, să-ți aducă aminte de perioada surprinsă în film, cu poze de rezoluție mică, stele colorate și un counter de vizitatori. Are și un mic joculeț pe care merită să-l experimentezi în spatele butonului sugetiv – ”Play the Game”. Un clip de 30 de secunde, un trailer de două minute și jumătate și câteva poze sunt de asemenea disponibile pe site.

Cea mai ciudată parte din site e integrată la final și include o serie de comentarii amuzant – ironice scrise cu fontul Comic Sans ce par să fie autentice, dar de fapt nu sunt. Acele linii de text încearcă să reproducă atitudinea online a oamenilor care abia au descoperit internetul în anii 90. – ”This whole ”Internet” thing is a fad.” (Chestia asta cu internetul este trecătoare.)

Captain Marvel va avea premiera globală pe 8 martie 2019 și ne-o va arăta pe Brie Larson în rolul principal împreună cu un Nick Fury (Samuel L. Jackson) mult mai tânăr decât l-am văzut în Avengers.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: