19 sept. 2018 | 06:00

Captain Marvel primește primul trailer și îți arată de unde a început MCU

VIDEO ACTUALITATE

Anul acesta a fost unul foarte profitabil pentru directorii Marvel și Disney, dar oficialii din spatele MCU au început deja să promoveze Captain Marvel, unul dintre filmele cu super eroi de anul viitor.

Ieri, a ajuns online primul trailer la Captain Marvel. Aceasta este unul dintre cele mai așteptate filme cu super eroi din ultima perioadă, pentru că pregătește o nouă etapă a universului cinematografic creat de Disney cu o investiție fabuloasă.

Captain Marvel ne transpune la începutul anilor 90 pentru a ne arăta începuturile poveștii acestui super erou enigmatic. Carol Denvers este Captain Marvel, în același fel în care Peter Parker se află în spatele lui Spider Man. Rolul titular al viitorului film va fi interpretat de Brie Larson.

În 2018, ne-am bucurat de trei filme din MCU pe marile ecrane. Black Panther a fost primul din acest an și s-a bucurat de încasări fabuloase. Pe lângă faptul că va intra în istorie ca fiind primul film cu super eroi de culoare, are mari șanse la un premiu Oscar, iar în SUA a depășit încasările celui de-al doilea film Marvel din 2018 – Avengers: Infinity War. Ant-Man and the Wasp nu a fost neapărat un film slab, dar mulți sunt de părere că s-a lansat prea aproape de Avengers pentru a aduce fanii Marvel în cinematografe.

Tot la capitolul premiere, Captain Marvel va fi primul film din MCU cu un personaj feminin în centrul atenției. Wonder Woman a fost prima peliculă cu un super erou titular feminin, dar aceea face parte din universul DC. Pentru că au învățat ceva de la echipa adversă (DC), Captain Marvel va fi co-regizat de o femeie – Anna Boden împreună cu Ryan Fleck. În noul film îi vom mai vedea pe Samuel L. Jackson în pielea lui Nick Fury, pe Jude Law ca Mar-Vell și Ben Mendelsohn ca Talos.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele