Când se lansează OnePlus 7T Pro, probabil cel mai așteptat telefon chinezesc

Când se lansează OnePlus 7T Pro, probabil cel mai așteptat telefon chinezesc

Pentru încă o toamnă, lumea așteaptă un telefon nou de la OnePlus. Chinezii au surprins în vară, iar acum ar fi vorba doar de-un telefon „reîncălzit”. Chiar și așa, interesul e destul de mare, chiar dacă telefonul de acum pare mai puțin interesant decât în vară.

OnePlus 7 Pro a impresionat prin trei caracteristici: ecranul de 90 Hz, prețul mai mic decât al concurenței și autonomia bună. Pentru toamnă, de regulă, compania pregătește doar o actualizare a primului telefon. De data asta însă, din informațiile de până acum, e evident că OnePlus face un pas înapoi. În loc de-o cameră de tip periscop, revine la cea implementată în ecran, sub forma unei picături.

Ce specificații ar avea OnePlus 7T Pro

OnePlus-7T-Pro-cand-se-lanseaza

OnePlus-7T-Pro-cand-se-lanseaza

OnePlus 7T Pro și OnePlus 7T ar fi lansate pe 26 septembrie. Asta înseamnă la circa două săptămâni după ce iPhone 11 e prezentat și la o săptămână după ce telefonul Apple e în magazine.

Ca specificații, OnePlus 7T Pro ar avea ecran de aproape 6,7 inci AMOLED și rezoluție QuadHD+, păstrează rata de refresh de 90 Hz și va folosi un procesor Qualcomm Snapdragon 855 Plus. Acest model ar fi disponibil și cu un modem 5G. Încă nu e cert dacă va fi unul și același telefon.

Ca memorie RAM, va avea 8 sau 12 GB, iar ca stocare va porni de la 256 GB. 1 TB cel mai probabil nu va avea.

OnePlus-7T-Pro-cand-se-lanseaza

OnePlus-7T-Pro-cand-se-lanseaza

Surprinzător acum e că OnePlus trece la un ansamblu de trei camere pe spate. Astfel, ar fi vorba de un senzor de 48 MP de la Sony, un altul de 16 MP și unul de 12 MP. Ca opțiune nouă, telefonul ar fi capabil să înregistreze la 960 fps până la 10 secunde. Bateria ar fi de 4.080 mAh.

În ceea ce privește versiunea mai mică, acela ar avea doar 8 GB memorie RAM cu 128 și 256 GB spațiu de stocare, baterie de 3.800 mAh și același ansamblu de camere foto pe spate. Bateria ar fi de 3.800 mAh.

Nu e cert încă dacă designul va fi același pe ambele, cu cameră de selfie integrată în ecran, sau dacă OnePlus renunță la cea de tip periscop. Cele mai multe detalii indică spre a doua teorie. Și, totodată, e mai sigur așa din punct de vedere al utilizatorilor. Altfel, cel mai probabil, telefonul nu va avea încărcare wireless și nici vreo certificare de rezistență la apă.

Citește și: