16 aug. 2019 | 15:35

Când se lansează iPhone 11: detaliul care lasă Apple fără surpriză

ACTUALITATE
Când se lansează iPhone 11: detaliul care lasă Apple fără surpriză

Primul iPhone a fost anunțat în ianuarie și livrat în iunie. Dar, în ultimii ani, iPhone a fost prezentat în toamnă. Apple va respecta tiparul și cu iPhone 11, iar data a fost dezvăluită acum.

iPhone Xs și Xs Max au fost prezentate, în 2018, pe 12 septembrie, într-o miercuri. Deși Apple introduce produse noi, de regulă, marțea, în 2018 ziua aceea a picat pe 11 septembrie. Acum nu mai e cazul. Astfel, conform unui screenshot din iOS 13 beta, iPhone 11 are acum și dată de lansare.

Când se lansează iPhone 11

Cand se lanseaza iPhone 11

Evenimentul de prezentare al iPhone ar fi pregătit pentru marți, 10 septembrie. E în grafic cu strategia companiei din ultimul an, ceea ce confirmă și listarea în magazine înainte de jumătatea lunii septembrie. De data asta vorbim de iPhone 11, iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max, oricât de ciudat ar fi acest ultim nume.

Ce urmează acum e ca Apple să trimită invitațiile pentru eveniment și majoritatea informațiilor neoficiale să înceapă să fie confirmate. Astfel, iPhone 11 ar ajunge pe piață la aproape trei săptămâni după Samsung Galaxy Note 10 și, probabil, înainte de Huawei Mate 30 Pro.

Totodată, acest telefon va veni cu iOS 13, cel mai avansat sistem de operare dezvoltat de Apple. Are dark mode, oferă Apple Sign In pentru mai multă intimitate și ar trebui să beneficieze de opțiuni noi pentru foto-video.

Ce ecran ar avea noul iPhone de la Apple?

Fără să fie neapărat o surpriză, noul iPhone va utiliza ecran de la Samsung. Nu e chiar Dynamic AMOLED ca pe Samsung Galaxy Note 10, ci e un OLED creat după cerințele Apple. Atât versiunea de 5,8 inci, cât și cea cu ecran de peste 6,5 inci ar avea panouri create de Samsung.

Vor fi însă similare celor de pe Galaxy Note 10, conform informațiilor neoficiale. Ecranele Galaxy S10 și Note 10 au numele de cod M9. Același figurează și pentru telefonul Apple, doar că te poți aștepta la anumite caracteristici diferite. Oricum ar fi, HDR10+ ar fi disponibil, dar și un nivel mai ridicat de luminozitate.

Scrie despre lucruri serioase care enervează oameni neserioși. vezi toate articolele