Acest iPhone 11 ar putea avea cel mai prost nume dat de Apple vreunui produs

Acest iPhone 11 ar putea avea cel mai prost nume dat de Apple vreunui produs

În mai puțin de-o lună, Apple ar prezenta noul telefon. Deocamdată, iPhone 11 ar fi denumirea generică pentru modelul din acest an. Vor fi cel puțin trei variante, iar una dintre ele s-ar putea să fie un pic prea contraintuitivă. Vestea mai bună e că vor fi camere foto mai eficiente.

Noile telefoane Apple vor fi similare iPhone X. Acel model aniversar a pornit o filosofie nouă de design la Apple și, în esență, a dat jos butonul Home de pe telefon. Acum, iPhone 11 ar fi disponibil în trei versiuni. Cea mai mare însă ar purta numele iPhone 11 Pro Max. Inițial, se vehicula că va fi doar iPhone 11 Pro, ca să fie similar cu celelalte produse MacBook și iPad.

Ce ar avea cu adevărat nou iPhone 11, indiferent de nume

Conform ultimelor informații neoficiale, linia Apple de telefoane pe 2019 ar arăta așa: iPhone 11 (cel mai probabil varianta cu ecran LCD și similar Xr), iPhone 11 Pro (model cu ecran OLED și ar menține diagonala de 5,8 inci) și iPhone 11 Pro Max (cel mai bun, cu cel mai mare ecran, cu cele mai multe camere foto).

Acel Pro Max ar duce lucrurile și la pro, și la max. Zvonurile indică spre o baterie de aproape 4.000 mAh, o premieră pentru Apple, un ecran mai mare, dar și cele mai numeroase camere foto.

O veste mai bună, dincolo de denumiri, e că vor fi nuanțe noi de culoare, iar una dintre ele va fi negru mat, ca pe iPhone 7. Totodată, va exista și-o versiune verde similară Aura Gl0w de la Samsung sau Twilight de la Huawei. Altfel spus, va fi verde, în esență, dar cu numeroase nuanțe de culoare în funcție de cum pică lumina pe carcasă.

În ceea ce privește spațiul de stocare, versiunea de bază, indiferent de iPhone, va fi de 128 GB. Urmează 256 și 512 GB. Ceea ce ar fi o premieră a ultimilor ani pentru Apple. Până acum a profitat vânzând un iPhone cu stocare mai puțină, iar următoarea versiune fiind mult mai scumpă – de la 64 GB la 256 GB e, totuși, un salt financiar mare.

În ceea ce privește camerele foto, te poți aștepta la una clasică, una ultrawide și una cu zoom mai bun, chiar dacă nu mai mare. Totodată, acel Pro Max ar avea și un senzor de scanare 3D a spațiului. Anunțul oficial e așteptat în prima jumătate a lunii septembrie.

Sursa: BGR