27 nov. 2019 | 18:03

Când începe maratonul seriei Singur Acasă, pe Pro TV?

ACTUALITATE
Când începe maratonul seriei Singur Acasă, pe Pro TV?

Ca în fiecare an, Pro TV va difuza și în 2019 tradiționala serie de Crăciun Singur Acasă. Când vei putea urmări filmele la televizor?

Seria de filme Singur Acasă se regăsește în toate listele cu cele mai bune filme de urmărit de Crăciun. Este genul acela de film de care adulții nu se mai satură să-l vadă, iar copiii se amuză când îl urmăresc pentru prima dată.

Interesant e că filmul este destul de vechi. Cu toate astea, încă atrage extrem de mulți urmăritori atunci când e difuzat la televizor.

Primele două filme din serie îl au în rolul principal pe binecunoscutul Macaulay Culkin, care interpretează rolul lui Kevin McCallister. În prima parte, părinții îl uită acasă atunci când pleacă în vacanță la Paris, iar în cea de-a doua parte Kevin se pierde pe străzile din New York. În partea a treia îl găsim pe Alex D. Linz, care interpretează rolul lui Alex Pruitt, un băiețel de nouă ani care dejoacă planurile unor hoți.

Când va va difuza Pro TV seria Singur Acasă

Canalul de televiziune a anunțat că primul film din serie, Singur Acasă, va fi difuzat în data de 7 decembrie. Următoarele două vor putea fi urmărite la televizor în următoarele două zile de sâmbătă. Astfel, pe 14 decembrie vei putea vedea la televizor Singur Acasă 2, iar Singur Acasă 3 va fi difuzat pe data de 21 decembrie. Orele nu au fost încă anunțate, dar cu siguranță îl vei putea vedea seara.

Primul film din seria Singur Acasă a apărut acum aproape 30 de ani, în 1990. Totuși, reușește de fiecare dată să strângă o cantitate uriașă de oameni în fața televizorului. În 2018 a avut loc a treisprezecea difuzare consecutivă pe Pro TV a filmului Singur Acasă. Cifrele audienței au fost foarte mari: în minutele de vârf a reușit să ajungă la 2,7 milioane de români.