Când apare sezonul 6 al serialului Vikings, produs de History Channel

Când apare sezonul 6 al serialului Vikings, produs de History Channel
Sursa foto: Vikings / Facebook

Serialul Vikings a apărut pentru prima dată în 2013 și se numără printre cele mai bune seriale istorice. Sezonul 6 din Vikings este foarte așteptat de fani.

Cel mai recent sezonal serialului a avut peste 30 de milioane de urmăritori și a lansat serialul direct în top 10 seriale de dramă. Vikings se va întoarce cu sezonul 6 la sfârșitul anului 2019. Deși nu există încă o dată oficială, cel mai probabil, sezonul final al serialului va ajunge la noi în toamna acestui an.

În total, fanii Vikings for avea parte de 20 de episoade. Totuși, acestea vor fi difuzate, după cum ne-am obișnuit, în două părți. Ultimul episod din sezonul 5 a apărut în ianuarie 2019. Serialul va ajunge la sfârșit odată cu sezonul 6 din Vikings, care va fi ultimul.

Katheryn Winnick, actrița care o interpretează pe Lagertha în serial, a dat publicului un mic sneak peek pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

Sneak peek of Season 6 ⚔️ 👑 ⚔️ Who’s missing Vikings right now? 🙋🏼‍♀️

A post shared by Katheryn Winnick (@katherynwinnick) on

De ce se termină Vikings odată cu sezonul 6

Michael Hirst, creatorul serialului, a explicat de ce a decis că sezonul 6 din serial va fi și ultimul. Acesta spune că a știut dintotdeauna unde voia să ducă serialul și, mai mult sau mai puțin, cum se va termina. „Ce am încercat să fac a fost să scriu saga lui Ragnar Lothbrok și a fiilor săi. După șase sezoane și 89 de episoade, este ceea ce am simțit că, în sfârșit, am făcut”, a explicat creatorul Vikings.

Sezonul 6 din Vikings nu înseamnă neapărat sfârșitul poveștii. Deși încă nu există foarte multe detalii despre aceasta, va exista o continuare a serialului. Totuși, creatorul serialului spune că nu vor fi neapărat aceleași personaje, dar povestea va fi conectată cu saga din serialul original.

Citește și:
Etichete: