19 dec. 2019 | 13:31

Influencer la cinci ani: Fetița care a făcut 18 milioane de dolari, într-un an, pe YouTube

ACTUALITATE
Influencer la cinci ani: Fetița care a făcut 18 milioane de dolari, într-un an, pe YouTube

YouTube este una dintre cele mai profitabile industrii pentru creatorii de conținut, iar aceștia ajung să încaseze milioane de dolari în fiecare an.

Dacă ai suficiente vizualizări la videoclipurile pe care le postezi pe platformă, îți poți asigura un venit mai mult decât stabil. Este și cazul Anastasiei Radzinskaya, o fetiță de cinci ani din Rusia. Apare într-o serie de videoclipuri care au adus familiei sume considerabile.

După ce aceasta a fost diagnosticată cu paralizie cerebrală, părinții ei au început să documenteze tratamentul pe care îl primea în videoclipuri pe YouTube. Imediat, a început să adune urmăritori. Acum, videoclipurile sunt foarte comune: Anastasia se joacă cu tatăl ei, iese în parc sau cântă. Dar toate astea îi aduc extrem de mulți bani. Are 107 milioane de abonați pe cele șapte canale, iar videoclipurile ei au fost urmărite 42 de miliarde de ori. Este pe locul 3 în clasamentul Forbes al celor mai binne plătiți youtuberi din 2019.

Numai în perioada 1 iunie 2018 – 1 iunie 2019, fetița și familia sa au încasat peste 18 milioane de dolari.

Cei mai bine plătiți creatori de conținut de pe YouTube

Anastasia nu e singurul exemplu. Alții fac chiar mai mulți bani din videoclipurile pe care le postează pe platformă. În continare, poți vedea topul Forbes al creatorilor de conținut care au avut cele mai mari încasări în 2019.

  1. Ryan Kaji – $26 milioane
  2. Dude Perfect – $20 milioane
  3. Anastasia Radzinskaya – $18 milioane
  4. Rhett and Link – $17,5 milioane
  5. Jefree Star – $17 milioane
  6. Preston (Preston Arsement) – $14 milioane
  7. PewDiePie – $13 milioane
  8. Markiplier – $13 milioane
  9. DanTDM – $12 milioane
  10. VanossGaming – $11,5 milioane

Topul este dominat de gameri, ceea ce arată că oamenilor încă le place să se uite pe YouTube la alți oameni care se joacă.

Totuși, primul loc a fost obținut tot de un copil. Acesta are acum opt ani, însă și-a făcut debutul încă de la vârsta de trei ani, când făcea unboxing la jucării în fața camerei.