Call of Duty Mobile, disponibil oficial: cum arată alternativa la Fortnite și PUBG

Call of Duty Mobile, disponibil oficial: cum arată alternativa la Fortnite și PUBG

Call of Duty este una dintre cele mai populare francize din toate timpurile în materie de shootere și tocmai a fost adaptată pentru mobile, în speranța că va concura cu Fortnite și PUBG în spectrul Battle Royale.

Piața shooterelor pentru mobile a devenit din ce în ce mai aglomerată în ultimii ani, iar calitatea experiențelor oferite este spectaculoasă. În plus, prin prisma modelului de monetizare Free-to-play cu microtranzacții sau achiziții in-app, reprezintă o mină de aur pentru dezvoltatori. Ca urmare, nu ar trebui să vină ca o surpriză faptul că cei de la Activision au vrut să porteze experiența Call of Duty pe familia de dispozitive portabile.

În contextul în care tot mai mulți producători lansează terminale dedicate plăcutei activități de gaming, nu ar trebui să vină ca o surpriză faptul că experiențele disponibile pe acest mediu sunt din ce în ce mai spectaculoase. Cu toate acestea, nu trebuie să-ți ie un ASUS ROG II, Razer Phone 2 sau Black Shark 2 Pro pentru a te bucura de ele. Funcționează la fel de bine pe o varietate semnificativă de gadgeturi de generație nouă.

Revenind însă la Call of Duty, shooterul este disponibil acum la nivel global pentru terminalele cu Android. Acesta a fost dezvoltat de Tencent Games în colaborare cu Activision și este intitulat simplu Call of Duty: Mobile. Versiunea pentru smarpthone include atât moduri tradiționale din versiune de desktop, cât și Battle Royale. Acesta din urmă este menit să-l transforme într-un concurent pentru Fortnite și PUBG. Celelalte moduri de jocuri incluse sunt Free-for-All, Team Deathmatch, Frontline, Hardpoint și Domination. Cele mai multe hărți sunt portate din versiunile mai vechi ale jocului.

Dacă vrei să ți-l instalezi, poți folosi acest link de Google Play, dar trebuie să ai în vedere câteva detalii. Pentru că este un titlu pretențios, ai nevoie de cel puțin 2GB RAM și un spațiu de stocare de 1,6GB pentru a începe să te joci. În mod previzibil, sunt incluse achiziții in-app, dar ar trebui să te poți bucura de cea mai mare parte a experienței, fără să plătești vreun ban.

Citește și: