Call of Duty: Black Ops 4 primește o nouă rundă de zombies cu Apocalypse Z

Call of Duty: Black Ops 4 primește o nouă rundă de zombies cu Apocalypse Z

Call of Duty: Black Ops 4 primește un pachet de conținut numit Operation Apocalypse Z care-ți pune la dispoziție hoarde de zombies de ucis.

Acesta este al cincilea pachet de conținut produs de Treyarch pentru Call of Duty: Black Ops 4 și ne prezintă o apocalipsă în care zombies au invadat lumea. Operation Apocalypse Z aduce noi moduri de joc, arme noi, schimbări de hartă, dar și o nouă specializare: Reaper.

Reaper este cunoscut din Call of Duty: Black Ops III, iar aici apare cu Scythe, mitraliera care face ravagii datorită ratei de foc foarte mare. Ca Reaper mai ai la dispoziție și Radar Shroud, un dispozitiv care te ascunde (și pe coechipierii tăi) pe minimap-ul inamicilor. Așa că i-ai putea lua prin surprindere.

Ce mai primești în acest update al Call of Duty: Black Ops 4

În acest update revine și personajul lui Danny Trejo, alături de M.Shadows. El a apărut inițial în Call of the Dead, modul zombie din originalul Black Ops.

Cei care au Black Ops Pass primesc acces la trei noi hărți de multiplayer, inclusiv două hărți tematice cu zombies. De asemenea, au fost aduse modificări și hărților existente și peisajul frumos a fost înlocuit cu unul ceva mai „înfiorător”. În trailer vedem că zombies nu mai sunt doar carne de tun, ce se îndreaptă încet spre tine, ci pot mânui arme și astfel devin o problemă mai periculoasă pentru tine.

Un al mod de joc amuzant care revine este Stick and Stones. Aici ai la dispoziție doar un crossbow, un cuțit și un topor. Modul este de tip Free-For-All, iar punctele se adună în urma fiecărui kill. Este clar că Apocalypse Z va ține foarte mulți gameri ocupați și vor avea destul de mulți zombie de ucis pe toate aceste hărți de multiplayer.

Call of Duty: Black Ops 4 Operation Apocalypse Z este disponibil în acest moment pe PlayStation 4, iar pe PC și Xbox va ajunge din 16 iulie.

Citește și: