Programul care te ajută să fii mai bun la CS:GO sau Call of Duty

Programul care te ajută să fii mai bun la CS:GO sau Call of Duty

Te joci CS:GO, Call of Duty sau alt shooter și te-ai săturat să pierzi și vrei să fii mai bun? Atunci poate ar fi cazul să te antrenezi cu Aim Lab.

În esență, jocurile video ar trebuie să fie distractive, însă unele pot fi dificile, iar altele competitive și astfel vrei să devii mai bun. Acest program ar trebui să te ajute să țintești mai bine în shootere ca CS:GO sau Call of Duty.

În jocuri precum cele două menționate anterior trebuie să reacționezi repede și să ai o țintă foarte bună. Altfel ai șanse să te afli la coada clasamentului în fiecare meci.

Este vorba despre programul sau jocul Aim Lab care ar trebui să-ți îmbunătățească precizia, acuratețea și timpul de reacție. Acesta este gratis pe Steam. Aim Lab nu este ceva nou, el fiind lansat în urmă cu un an, însă echipa aduce constant îmbunătățiri produsului. Recent, jocul a primit o funcție de login prin care se salvează progresul făcut. Astfel vei putea să vezi dacă devii mai bun sau doar îți pierzi vremea.

Cum poți să devii mai bun la CS: GO sau Call of Duty

Aim Lab îți pune la dispoziție diferite exerciții pentru a-ți îmbunătăți timpi de reacție, felul în care țintești obiecte în mișcare și așa mai departe. Primești recompense pentru o treabă bine făcută sau poți să vezi exact cât de prost te-ai descurcat.

Echipamente de gaming precum un mouse și o tastatură de gaming te pot ajuta să-ți îmbunătățești performanța. La fel și un monitor de gaming cu o rată de refresh de 144 Hz sau de 240 Hz, îți va fi util atunci când te joci shootere, însă cel mai important este antrenamentul.

Degeaba ai cel mai tare calculator dacă te joci foarte rar. Niciodată nu vei ajute să fii bun dacă nu exersezi. Eu am de gând să încerc Aim Lab în fiecare zi, timp de o lună, ca să văd dacă voi putea deveni măcar decent la FPS-urile astea competitive.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: