Call of Duty 2020: au apărut primele detalii despre viitorul joc

Call of Duty 2020: au apărut primele detalii despre viitorul joc

Seria Call of Duty este una dintre cele mai de succes din întreaga industrie de gaming și continuă să genereze încasări fabuloase, dar Activision pregătește câteva schimbări legate de noile titluri.

Până în prezent, seria Call of Duty s-a bucurat de un joc nou în fiecare an. Acestea au fost dezvoltate alternativ de către trei studiouri. Treyarch a fost responsabil de jocurile Black Ops, care au ajuns pe piață la fiecare trei ani. Având însă în vedere succesul celui mai recent joc, se pare că anul viitor va veni cu o surpriză pentru fani.

Pentru prima oară, Activision va scoate un joc Black Ops la distanță de doi ani, în loc de trei. Conform unui raport al celor de la Kotaku, cei de la Raven și Sledgejammer vor colabora pentru realizarea unui joc Call of Duty orientat pe single player, în timp ce Treyarch își va dedica atenția dezvoltării Black Ops 5. Ca referință, în 2018 a ajuns pe piață Call of Duty Black Ops 4.

Zvonurile legate de premisa viitorului joc sunt corecte, iar acțiunea se va desfășura în contextul războiului rece. Spre deosebire de jocul de acum un an, va exista însă o campanie single player care, din câte se pare, va fi realizată de Raven în colaborare cu Sledgehammer.

În contextul zvonurilor referitoare la o nouă generație de console de la Sony și Microsoft, Call of Duty Black Ops 5 are mari șanse să fie un joc cross-gen. Asta înseamnă că-l vei putea juca atât pe PlayStation 4, cât și pe PlayStation 5.

Jocul Call of Duty care va ajunge anul acesta la utilizatori, va face parte din seria Modern Warfare și, conform zvonurilor, ar putea include o componetă ”free-to-play” pe partea de multiplayer, la fel ca Fortnite sau Apex Legends. Aceste detalii merită însă percepute cu un grad sporit de reticență, în contextul în care ar implica o schimbare importantă în modelul de business al Activision.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: Kotaku