Alcatraz ajunge în Call of Duty Black Ops 4: cum arată noua hartă Battle Royale

Dacă te încântă teribil modul Battle Royale din Call of Duty Black Ops 4, te vei bucura să afli că tocmai a beneficiat de o nouă hartă.

Încă din faza incipientă de dezvoltare, cei de la Treyarch au luat o decizie radicală vizavi de la Black Ops 4. Cel mai nou joc din seria Call of Duty, pentru prima oară, nu include o campanie single player. În acest context, trebuia să revoluționeze modul multiplayer sau, măcar, să integreze niște mecanisme de gameplay care să te lase cu gura căscată. Parțial, dezvoltatorul și-a atins scopul.

Mai mult decât rețeta inițială cu care s-a lansat, popularitatea Call of Duty Black Ops 4 a fost facilitată de actualizările regulate, mult dintre ele gratuite. Cea mai nouă actualizare include o hartă nouă pentru modul de joc Blackout. Acela reprezintă interpretarea celor de la Treyarch pentru conceptul de Battle Royale, mediatizat de creații precum Fortnite sau Apex Legends.

La această oră, competiția pe zona shooter-elor care se axează pe multiplayer este mai acerbă ca niciodată. Chiar dacă piața este dominată de Fortnite, Battlefield V sau Overwatch sunt de asemenea relevante. În orice caz, pentru a mai crea un pic de interes pentru Call of Duty Black Ops 4, cei de la Treyarch au publicat o hartă nouă pentru Blackout intitulată Alcatraz. Aceasta este inspirată de închisoarea insulară cu același nume din SUA.

Tot Alacatraz a reprezentat spațiul pentru harta cu zombi intitulată Mob of the Dead. Ca o referință către acel mod de joc, vor exista zombi de ucis și în această hartă de Battle Royale. Harta a fost lansată cu un trailer și, din informațiile pe care le putem desprinde, pare să fie inclus și un aruncător de flăcări pe care îl poți folosi în conflict.

Ca un bonus drăguț, pentru întreaga lună aprilie, te vei putea juca gratuit harta în modul Blackout începând de astăzi. Prin această practică, cei de la Activision speră să te convingă să cumperi jocul. Singura problemă este că, pe console, ai nevoie de un abonament la Xbox Live și PlayStation Plus pentru a te juca. Pe PC, nu te costă nimic.

Alexandru Puiu
09:12 02.04.2019
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video