23 ian. 2019 | 13:40

Jocul care îți prezintă coșmarul de a rămâne captiv într-un aeroport

ACTUALITATE
Jocul care îți prezintă coșmarul de a rămâne captiv într-un aeroport

Aeroporturile încearcă să fie locuri prietenoase pe timpul șederii tale temporare, dar când avionul tău este întârziat de câteva ori, lucrurile se schimbă.

Dacă ai zburat cel puțin de câteva ori cu avionul, ai șanse să fi prins măcar o dată o întârziere a aeronavei. Desigur, nu e ca în cazul trenurilor, unde îți crește barba până ajungi la destinație, când ai sute de minute întârziere. Avioanele sunt, în continuare, destul de precise când vine vorba de aterizare și decolare, pentru că precizia ”pe ceas” e crucială într-un aeroport.

Uneori, însă, din diverse motive, avionul tău ar putea să întârzie. Are o întârziere de câteva minute, iar apoi s-ar putea transforma într-un decalaj de o oră sau mai multe. Riști chiar ca zborul să fie anulat complet, moment în care te poți trezi captiv în aeroport.

Brownie Cove Cancelled e un joc care simulează sentimentele prin care treci atunci când zborul tău este întârziat. Dacă la început, situația nu pare prea rea, pentru că ai ceva timp de petrecut prin magazine, de exemplu, lucrurile devin din ce în ce mai nasoale pe măsură ce trec orele.

Spre deosebire de aeroporturile obișnuite, cel din Brownie Cove Cancelled are câteva chestii interesante de văzut, iar uneori poți lua parte și la anumite evenimente speciale.

Jocul este creat de un grup de trei dezvoltatori și poate fi descărcat gratuit. Totuși, dacă ești de părere că i-ai putea ajuta pe aceștia cu o sumă modică, o poți face. Brownie Cove Cancelled este disponibil aici și îl poți descărca în varianta pentru Windows, pentru Mac sau pentru Linux.