Breaking Bad a fost transformat într-un film de două ore

Breaking Bad a fost transformat într-un film de două ore

Dacă nu aveți suficient timp să faceți binge watching cu Breaking Bad, atunci puteți vedea varianta condensată într-o peliculă de lung-metraj, de două ore.

Breaking Bad a fost unul dintre serialele mele preferate și am tras tare să văd primele 60 de episoade cât mai repede, astfel încât să fiu ”la zi” cu ultimele două. Ba chiar m-a captivat atât de tare, încât n-am așteptat să văd ultimul episod 1080p și toate cele, ci am găsit un live stream pentru a vedea Felina în timpul difuzării originale.

Nu știu cât de mult timp aș mai avea acum pentru o revizionare și probabil că nu sunt singurul în aceeași situație. Pentru toți cei care vrem să ne bucurăm de Breaking Bad încă o dată, un alt fan al serialului a depus un efort masiv, transformând cele 62 de episoade într-un lung-metraj, de 127 de minute.

Creatorul spune că eforturile sale s-au întins pe o durată de aproximativ doi ani, proiectul de studiu transformându-se într-o pasiune extrem de solicitantă. Acesta mărturisește că filmul creat nu este un simplu tribut al serialului, ci o reimaginare a întregului concept, adaptat cu atenție. Pe scurt, este un ”Breaking Bad alternativ, făcut pentru a fi văzut cu alți ochi”, scrie theladbible.com.

Serialul produs de Vince Gilligan a debutat în 2008, ultimul episod fiind difuzat în 2013. Breaking Bad a urmărit povestea lui Walter White, un banal profesor de chimie la un liceu din Albuquerque. Acesta ajunge într-un parteneriat dubios cu unul dintre foștii săi elevi, Jesse Pinkman, cei doi intrând în tot felul de anturaje de-a lungul încercărilor de a produce și vinde amfetamină.

Pe măsură ce lucrurile avansează și cei doi încep să facă bani serioși, lucrurile se precipită, iar Walter și Jesse ajung să aibă de-a face cu probleme și cu indivizi din ce în ce mai periculoși. Chiar dacă au trecut trei ani de când s-a terminat serialul, vă invit totuși să îl vedeți, sau să vedeți filmul, evitând să vă dau spoilere.

Citește și: