22 mai 2019 | 08:46

Black Mirror primește trei trailere, pentru fiecare episod din sezonul cinci

ACTUALITATE
Black Mirror primește trei trailere, pentru fiecare episod din sezonul cinci

Black Mirror continuă să fie un fenomen cultural de amploare, la câțiva ani după primele episoade, iar noul sezon nu pare să se distanțeze de rețeta de succes.

Netflix a inițiat în urmă cu câteva săptămâni campania de promovare pentru cel mai nou sezon de Black Mirror. Chiar dacă va include doar trei episoade, foarte apropiate ca durată de lung metraje, fani abia așteaptă să vadă ce se întâmplă în viitoarele povești de sine stătătoare. În definitiv, Black Mirror a fost din totdeauna o antologie, mai degrabă decât un serial tradițional ale cărui episoade sunt legate între ele.

Premiera sezonului cinci este programată să aibă debutul pe data de 5 iunie, peste câteva săptămâni. Ca să te ajute să îți faci o opinie vizavi de poveștile la care să te aștepți în noul sezon, cei de la Netflix au postat pe YouTube trei episoade. Cu această ocazie, poți să-ți formezi și o idee mai clară legată de distribuția serialului.

Printre numele pe care s-ar putea să le recunoști se numără Anthony Mackie din Avengers, Miley Cyrus, Topher Grace (`70s Show), Andrew Scott (Sherlock) și Pom Klementieff (Guardians of the Galaxy). Cu această iterație, show-ul continuă să ilustreze particularitățile ciudate și distructive ale relației dintre umanitate și evoluție tehnologică. Într-un interviu acordat de producătorul executiv al serialului, cele trei episoade care vor ajunge online peste câteva săptămâni sunt de actualitate, relevante din punct de vedere social.

În Smithereens, un șofer de taxi folosește o aplicație de meditație și își pierde controlul, ajungând să-și răpească un pasager.

În Rachel, Jack and Ashley Too, un adolescent încearcă să interacționeze cu vedeta sa pop preferată, interpretată de Myley Cyrus, prin intermediul unui robot de jucărie.

În Striking Vipers, două colegi de facultate se reîntâlnesc după foarte mult timp, declanșând un set de evenimente care le afectează viața pentru totdeauna.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele