Au ajuns la spital, de dragul unor poze pe Instagram: ce se întâmplă într-un lac spectaculos

Au ajuns la spital, de dragul unor poze pe Instagram: ce se întâmplă într-un lac spectaculos

Mai mulți tineri au fost spitalizați după ce și-au manifestat entuziasmul online vizavi de o nouă locație care arată incredibil de frumos în poze.

Dependența de like-uri și fascinația pentru postări deosebite duce foarte mulți influenceri la gesturi extreme. Din păcate pentru ei, consecințele acestor activități care ”dau bine în poze” nu întârzie să apară, după cum au văzut mai mulți tineri.

În cazul în care lacul din imaginile alăturate ți se pare prea frumos ca să fie adevărat, motivul are legătură cu cantitatea de chimicale din el. Acesta este lacul Monte Neme din Spania și, după cum au văzut mai multe persoane care au ajuns la spital, apa nu este sănătoasă.

În realitate, lacul este conectat la o mină abandonată de Tungsten și a fost folosit ca zonă de spălare a minereului, în Al Doilea Război Mondial. Culoarea este una fascinantă. Pare să fie un turcoaz viu, dar își schimbă nuanțele în funcție de reflexiile soarelui. Singura sa problemă constă în faptul că este cât se poate de periculos. Culoarea nu e naturală, ci este rezultatul unei reacții chimice.

După ce au sărit în lac de dragul unor fotografii deosebite, mai mulți influenceri de pe Instagram au fost spitalizați. Mâncărimile pe o mare parte din suprafața corpului au durat mai multe săptămâni, iar zonele respective păreau arse. Cei care au avut ghinion să înghită un pic de apă s-au confruntat cu probleme digestive, vărsături și nu numai.

Partea efectiv aberantă a întregii ecuații este că cel puțin un instagrammer a declarat că au meritat consecințele, de dragul pozei, într-un interviu acordat Publico.

 

View this post on Instagram

 

Bañito mañanero en el Monte Neme. Disfrutón. Me la pelan las bacterias. He visto los memes y me descojono de vosotros, putos frikis. Me voy a bañar todos los putos dias del verano para demostraros que ni wolframio ni radioactivo ni nada, un bulo de 4 galegos raritos. #monteneme #neme #wolframio #soisunosenfermos

A post shared by Selección natural (@izzyandtai) on

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: Publico