Chinezii de la Vivo au lansat noul telefon ieftin de care să te bucuri

Chinezii de la Vivo au lansat noul telefon ieftin de care să te bucuri

Având în vedere portofoliul stufos de mobile al chinezilor, nu este o surpriză majoră lansarea fără tam-tam a noului Vivo Y89.

În cazul în care cochetai de mult timp cu un smartphone chinezesc, dar nu ai avut curajul să te arunci la o achiziție, noul Vivo Y89 bifează toate particularitățile pe care ți le-ai dori într-un telefon mainstream în 2019. Pe lângă prețul accesibil, are un ecran de dimensiuni generoase, o margine inexistentă pe trei din patru laturi și o baterie generoasă.

Vivo Y89 este deja disponibil pentru achiziție pe AlliExpress în două finisaje. Telefonul este construit în jurul unui ecran cu diagonala de 6,26 inci, o rezoluție nativă Full HD+ și o crestătură în partea de sus pentru camera frontală și difuzor. Are două camere principale pe spate și un acumulator de 3260mAh.

Noul Vivo Y89 ajunge pe piață la doar câteva zile după ce chinezii au lansat Vivo Z3i Standard Edition pe piața din China. În timp ce gadgetul de săptămâna trecută folosea un SoC MediaTek Helio P60 cu o memorie internă de 128GB, micuțul anunțat astăzi face saltul la un Snapdragon 626 de la Qualcomm, de ultimă generație cu 4GB RAM. Memoria internă este de 64GB, dar poate fi extinsă prin intermediul unor carduri de memorie microSD de până la 256GB.

Terminalul anunțat astăzi are un senzor de amprentă pe spate, în timp ce butoanele de ajustare a volumului și power sunt instalate pe marginea din dreapta. Vorbim de un dual SIM cu Android 8.1 Oreo preinstalat, o cameră principală de 16 megapixeli și un al doilea senzor de 2 megapixeli. Camera frontală este tot de 16 megapixeli cu F/2.0.

Prețul de achiziție pentru Vivo Y89 pe Ali Express este de aproximativ 266 de dolari și-l poți cumpăra cu un finisaj negru – Black Gold sau un degrade de la albastru la mov – Aurora Purple. Dimensiunile sale sunt 154.81 x 75.03 x 7.89 mm și 149,3 grame.

Vivo Y89 2