Chinezii de la Vivo pregătesc poate cel mai tare telefon al momentului

Vivo pare să fie aproape de a lansa un succesor pentru Nex, iar noul smartphone pare să fie unul care te-ar putea interesa.

Conform unor informații publicate de Ben Geskin, ar urma să avem de-a face cu un smartphone de top, bun de urmărit și poate chiar de cumpărat. Dacă ne uităm la imaginile render apărute până acum, dar și la videoclipul postat de Mrwhosetheboss pe YouTube, disponibil mai jos, telefonul e foarte intrigant.

Nex 2 are două ecrane, unul pe față și unul pe spate, într-o manieră similară cu Nubia X. Unul dintre ecrane nu are margini în timp ce al doilea ecran este ceva mai mic, deoarece pe spate sunt poziționate și trei camere, dar și un LED în formă de inel.

Până acum, zvonurile despre noul Nex 2 susțineau că acesta ar avea o cameră frontală care se poate ridica, atunci când ai nevoie de ea. Totuși, modelul despre care vorbim acum are un scanner care poate crea modele 3D a orice vrei să surprinzi cu sistemul de trei camere foto, de pe spate.

Acesta mapează obiectele vizualizate cu pulsații luminoase, iar apoi măsoară timpul necesar pentru ca lumina să se întoarcă la senzor, de la distanțe de până la trei metri. Un asemenea e sistem e util pentru recunoașterea facială precisă, sau pentru sisteme de realitate augmentată. Vivo a demonstrat deja tehnologia asta, așa că ar fi interesant dacă ar ajunge pe un dispozitiv disponibil comercial.

Încă nu e clar pentru ce este folosit inelul cu LED, dar ar putea fi parte din mecanismul scannerului.

Vivo ar trebui să dezvăluie acest telefon în decembrie, așa că nu mai avem mult până să vedem clar despre ce e vorba în cazul smartphone-ului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: