La ce anunțuri de la Apple să te aștepți la WWDC 2019

La ce anunțuri de la Apple să te aștepți la WWDC 2019

Conferința anuală WWDC va începe pe trei iunie anul acesta, iar Apple urmează să vină cu o serie de anunțuri despre produsele și serviciile sale.

Conferința va dura o săptămână și se va concentra pe aplicațiile și serviciile pe care Apple le oferă pe iPhone, iPad, Mac-uri și ceasurile Apple. Acestea sunt câteva dintre anunțurile pe care compania le-ar putea face.

Actualizări iOS 13

Probabil printre cele mai anticipate caracteristici cu care va veni noul sistem de operare este funcția dark mode. Pe lângă design-ul foarte interesant, aceasta ar putea ajuta și la creșterea autonomiei bateriei telefoanelor.

iOS 13 vine cu o restrucurare a unor aplicații, printre care Health, Reminders sau Files. De asemenea, va combina opțiunile Find Friends și Find my iPhone. Două dintre cele mai importante aplicații de pe iOS vor fi și ele actualizate: iMessage și Maps.

Noul macOS de la Apple

Tot în iunie, Apple va anunța și specificațiile macOS 10.15. Poate cea mai interesantă funcție va fi posibilitatea ca dezvoltatorii să transforme extrem de ușor orice aplicație de pe iPhone într-una pentru Mac. De asemenea, macOS 10.15 te va lăsa să îți folosești iPad-ul pe post de display secundar.

Siri

Nu există prea multe zvonuri legate de asistentul virtual. Totuși, Siri pentru Mac ar putea primi îmbunătățiri. Dar asta nu înseamnă că va fi ceva spectaculos, ci doar va ajunge la aceeași calitate cu asistentul virtual de pe iPhone.

Mac Pro

Apple a confirmat că Mac Pro va fi un produs al anului 2019. La WWDC, vom afla mai multe. Până atunci, nu avem foarte multe informații despre acesta. Apple recunoaște că designul curent nu oferă accesibilitatea de care utilizatorii au nevoie. Designul noului Mac Pro va fi, probabil, mai tradițional și ar putea ajunge la 31.6 inchi și o rezoluție 6K.

Apple Macbook 16

Există zvonuri potrivit cărora Apple ar urma să introducă un MacBook Pro de 16 inchi anul acesta. În cazul în care are în plan lansarea modelului, Apple ar putea alege să nu o anunțe la WWDC 2019, ci să amâne vestea până va fi mai aproape de finalizarea produsului.

În cazul în care decide totuși s-o facă, e de așteptat ca noul laptop să aibă modificări considerabile față de modelele anterioare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Sursa: Macworld