Apple TV+ este alternativa la Netflix pe care o așteptai și va ajunge în România

Apple TV+ este alternativa la Netflix pe care o așteptai și va ajunge în România

Aseară, Apple a avut o conferință în Statele Unite pentru a detalia planurile sale în materie de servicii de streaming și acces la știri.

După lungi speculații pe marginea acestui subiect, Apple a dezvăluit în mod oficial alternativa sa la Netflix, pe ce echipamente va fi disponibilă și în ce manieră va concura cu giganți care activează deja în domeniu. Numele oficial este Apple TV+ și deși ai crede va funcționa doar pe dispozitivele Apple TV+, te înșeli.

Contra un abonament lunar a cărui valoare o vom afla în toamna acestui an, Apple îți oferă un concurent mai mult decât decent la Netflix. Apple TV+ va veni cu conținut exclusiv, de la seriale și filme artistice, până la documentare. În atingerea scopului, a încheiat deja parteneriate pe partea de producție cu Oprah Winfrey, Steven Spielberg, Jennifer Aniston, Reese Witherspoon, Octavia Spencer, J.J. Abrams, Jason Momoa, M. Night Shyamalan, Jon M. Chu și mulți alții.

Detaliile legate de preț și disponibilitate vor fi făcute publice la toamnă, dar știm deja că Apple TV+ va fi disponibil din start în peste 100 de țări, iar probabilitatea ca România să nu se afle printre ele este inexistentă.

Pentru a vedea noua colecție de conținut video, vei folosi o aplicație reinventată de Apple TV. Conform oficialilor gigantului din Cupertino, aceasta va personaliza oferta în funcție de ce vrei să vezi, pornind de la aplicațiile tale de streaming existente, cu sau fără abonament.

Din start, noua aplicație va ajunge în luna mai a acestui an pe iPhone-uri, iPad-uri și Apple TV-uri. În toamnă o vom găsi pe macOS, iar în această primăvară va ajunge pentru prima oară pe smart TV-uri Samsung, Amazon Fire TV, Roku și nu numai. În viitorul nu foarte îndepărtat, ar trebui să ajungă și pe smart TV-uri de la LG, Sony, Vizio și nu numai. Noua aplicație Apple TV îți va permite să te abonezi in-app direct la serviciile tale de streaming favorite sau la posturile care te încântă, cu contul tău Apple. HBO, Starz, Showtime, CBS All Access, Smithsonian Channel, EPIX, Tastemade, Noggin, MTV Hits sunt toate pe lista posibilităților.