Weekendul acesta poți încerca gratuit Anthem, jocul ambițios al Bioware

Weekendul acesta poți încerca gratuit Anthem, jocul ambițios al Bioware

Bioware a organizat un demo VIP al Anthem pentru cei care au făcut precomandă la joc la final de ianuarie. Acum poți încerca și tu jocul dacă nu te-ai hotărât dacă să-l cumperi și tu.

Dacă îți aduci aminte cu plăcere de seria de jocuri Mass Effect atunci probabil ai fost intrigat când Bioware a anunțat că dezvoltă un alt sci-fi rpg/shooter pe nume Anthem. De atunci a trecut ceva timp, iar acum jocul este gata de lansare. Anthem se lansează pe 15 februarie pentru anumiți jucători, apoi pe 22 februarie pentru toată lumea.

După ce ai văzut toate imaginile și secvențele video din joc și încă nu ești hotărât atunci un demo ar putea fi metoda perfectă pentru a te decide. De fapt, un demo este o modalitate bună și de a-ți satisface nevoia de joc dacă ai făcut precomandă deja.

Dacă vrei să-l joci atunci o poți face începând de azi, 1 februarie, de la ora 19:00 până luni, 4 februarie, 4:00. Ce trebuie să faci este să descarci jocul de pe platforma Origin al EA. Pe PC o să ocupe 44 GB și pe console doar 26 GB. Pentru console ai nevoie să ai abonament la Xbox Gold sau PSN.

În timpul demo-ului poți realiza două misiuni din povestea principală și poți explora o porțiune din harta în modul freeplay sau poți să iei parte la asaltul unei fortărețe. Poți juca singur sau cu prietenii. În demo începi de la nivelul 10 și poți ajunge până la nivelul 15. Primele două nivele le joci ca ranger apoi se deblochează celălalte trei clase: Colossus, Interceptor și Storm. Totuși, poți alege doar una dintre acestea în acest demo.

Poți să verifici aici dacă computerul tău este îndeajuns de puternic pentru a putea rula jocul.

Eu am participat la un test alpha al jocului și mi-a plăcut modul de navigare al Anthem. Faptul că poți să zbori în joc face toți bani, este foarte satisfăcător să poți duce luptele și pe verticală, nu doar pe orizontală. Au fost și lucruri care nu mi-au plăcut, dar aștept să mai joc până să-mi fac o părere completă.

Citește și: