Anthem merită toată atenția: vei înțelege de ce după acest clip 4K

Bioware lucrează la un joc complet nou, fără nici un fel de legătură cu proprietățile intelectuale din portofoliu. Cu toate acestea, Anthem se anunță a fi promițător.

După ce au făcut valuri cu Mass Effect pe parcursul mai multor ani, cei de la Bioware își încearcă din nou norocul cu un SF elaborat care arată spectaculos. Pentru prima oară, Anthem a fost detaliat la E3 în urmă cu aproximativ o lună, iar feedback-ul din partea celor care au avut ocazia să-l experimenteze a fost foarte pozitiv. Din păcate, la momentul respectiv, nu era foarte clar în ce direcție va merge jocul. Care va fi mecanica de gameplay pe care se vor axa creatorii și nu numai.

Răspunsurile la toate aceste întrebări legate de Anthem le vei obține din clipul de mai sus de aproximativ 20 de minute. Clipul nu se duce mult mai departe de ceea ce s-a putut observa la E3, dar ajută și persoanele care nu au fost la conferința din Los Angeles să înțeleagă un pic mai bine toate atuurile noii proprietăți intelectuale. Conform așteptărilor și având în vedere experiența dezvoltatorului, Anthem pare un spectacol.

Conform celor de la Bioware, Anthem va fi format din două experiențe separate. Prima va consta într-o sesiune tradițională de tip single player, cu misiuni, multă libertate de mișcare și o poveste imersivă. A doua componentă a jocului va fi una cooperativă pe care o poți parcurge cu un prieten. Există o legătură strânsă între cele două, dar nu implică faptul că nu te poți bucura de Anthem fără ajutorul unui prieten.

”E un fel de buclă în care te afli, în care, de fiecare dată când te întorci la bază, îți dai jos costumul și te plimbi prin oraș, te întâlnești cu oamenii tăi favoriți și evoluezi prin poveste. După aceea, îți iei costumul, sari de pe stâncă și începi o aventură. Această buclă este vitală pentru joc, leagă toate elementele împreună.” Managerul general de la Bioware a oferit câteva detalii despre gameplay celor de la The Verge la E3. Anthem este programat pentru 22 februarie 2019 pentru PC, PS4 și Xbox One.

08:30 07.07.2018
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video