De ce calculator ai nevoie ca să joci Anthem, noul titlu Bioware

De ce calculator ai nevoie ca să joci Anthem, noul titlu Bioware

Anthem, cel mai nou titlu al celor de la Bioware, se apropie de lansare și Electronic Arts a dezvăluit care sunt cerințele de sistem minime și recomandate pentru a-l putea juca.

Bioware și Electronic Arts au realizat un test Alpha în decembrie și atunci au dezvăluit care sunt cerintețele minime pentru a rula jocul. Acum, cu foarte puțin timp înainte de lansare, lucrurile nu s-au schimbat foarte mult.

Athem este un shooter sci-fi ce va putea fi jucat doar online. Cei de la Bioware ne asigură că Anthem poate fi jucat singur, fără să faci party-uri cu alți jucători, dar că acestă experiență „va fi știrbită”. Practic, oamenii de la Bioware ne spun că dacă tot e un shooter online poate ar trebui să-l jucăm cu prietenii sau cu alți jucători.

Fie că îți place asta sau nu uite de ce calculator ai nevoie ca să te joci Anthem cum trebuie

Cerințe de sistem minime:

Sistem de operare: Windows 10 – 64 bit
Procesor: Intel Core i5 3570 sau AMD FX-6350
Memorie RAM: 8 GB
Placă video: Nvidia GTX 760, AMD Radeon 7970/ R9280X și minim 2 GB memorie virtuală
HDD: cel puțin 50 GB spațiu pe hard disk
DirectX: DirectX 11

Cerințe de sistem recomandate:

Sistem de operare: Windows 10 – 64 bit
Procesor: Intel Core i7-4790 3,6 GHz sau AMD Ryzen 3 1300x 3,5 GHz
Memorie RAM: 16 GB
Placă video: Nvidia GTX 1060/RTX 2060, AMD RX 480 și peste 4 GB memorie virutală
HDD:cel puțin 50 GB spațiu pe hard disk
DirectX: DirectX 11

Nu există nicio indicație legată de ce performanță vei obține cu aceste sisteme, dar eu pot să-ți zic că jocul este fluid și a mers fără probleme în timpul testului meu din decembrie. Am jucat Anthem în Alpha test pe un sistem mid-high end format dintr-un Ryzen 5x 1500x, 16 GB RAM, și o placă video GeForce GTX 1080 8GB VRAM, cu jocul la o rezoluție Full HD și nu a scăzut niciodată sub 60 de FPS.

Nu vă pot povesti despre experiența de joc (am semnat un NDA), dar pot să vă spun că jocul arată bine, dar nu va necesita de resurse uriașe pentru ca tu să-l poți încerca. Bioware și EA sunt conștienți că Anthem este un joc online și vor să aibă o bază mare de oameni pentru joc.

Chiar și așa va fi interesant să vedem cum o să arate Anthem cu Ray Tracing și DLSS, noile tehnologii Nvidia, deoarece recent a fost anunțat că jocul va suporta aceste tehnlogii. Anthem va fi lansat pe 22 februarie și va fi disponibil pe PC, PS4 și Xbox One.

Citește și: