Angry Birds 2 se pregătește să ajungă în cinema: s-a lansat primul trailer

Amatorii de animație se vor bucura să afle că cel de-al doilea film Angry Birds se pregătește să ajungă în cinematografe. Intitulat simplu The Angry Birds 2 Movie, lung metrajul de animație tocmai a beneficiat de primul trailer oficial.

Se știa de mult timp că se lucrează la un al doilea film a cărui acțiune se petrece în universul Angry Birds. Produsă de Sony, animația tocmai s-a bucurat de primul trailer oficial de aproape trei minute care te ajută să înțelege un pic mai bine povestea ce va fi spusă.

Distribuția The Angry Birds 2 Movie va fi chiar mai impresionantă decât cea a primului film, în contextul în care alți câțiva actori de comedie se vor alătura proiectului. Pete Davidson de la Saturday Night Live este doar unul dintre ele.

Interesul pentru o continuare a fost generat la scurt timp după ce The Angry Birds Movie a generat încasări de 350 de milioane de dolari la box office, chiar și după review-uri mxte. La câteva luni după, a început producția la Angry Birds 2.

În speranța obținerii unui succes mai mare comparativ cu primul film, Sony a făcut câteva schimbări importante în cazul echipei din spatele acestei pelicule. Angry Birds Movie 2 se va baza pe un scenariu de Peter Ackerman, care a realizat mai multe dintre filmele Ice Age. Regia va pica în sarcina echipei formate din Thurop Van Oman (The Marvelous Misadventures of Flapjack) și John Rice.

Pentru prima oară, în Angry Birds Movie 2, va exista un parteneriat între păsări și porci. Aceștia vor lăsa la o parte conflictul, din cauza faptului că a fost descoperită o a treia insulă care le amenință bunăstarea. Aceia este condusă de Zeta, interpretată de Leslie Jones (Ghost Busters). În final, premiera celui de-al doilea film din seria Angry Birds este programată în această vară, fără o dată precisă de lansare.

Alexandru Puiu
08:29 28.03.2019
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video