16 iun. 2017 | 07:49

Angry Birds Evolution îți aduce aminte că păsările nervoase sunt la fel de atractive în 2017

VIDEO VIDEO

Jocurile cu Angry Birds sunt departe de a mai atinge popularitatea de acum câțiva ani, dar noul Angry Birds Evolution încearcă să reinventeze rețeta.

Au trecut aproape 10 ani de când Rovio lansa primul Angry Birds și reinventa jocurile pe mobile, făcând o treabă foarte bună în a crea dependență. Între timp, este foarte probabil să fi pierdut numărul jocurilor lansate de Rovio cu aceleași personaje nervoase.

Pentru o anumită perioadă, părea că dezvoltatorul Rovio a renunțat să mai creeze noi jocuri Angry Birds. Nu de alta, dar numărul de utilizatori interesați de astfel de titluri a scăzut foarte mult. Lansarea primului film Angry Birds și volumul foarte mare de încasări, ne-a arătat însă că popularitatea francizei continuă să atragă o audiență globală. Problema este doar tipul de conținut construit în jurul conflictului dintre păsările nervoase multicolore și porcii verzi.

În speranța că va găsi combinația perfectă, Rovio a lucrat mai bine de un an la jocul gratuit pe care îl puteți instala astăzi. Angry Birds Evolution este cel mai nou titlu din serie și extrapolează la maxim tot ceea ce știți despre universul fictiv al acestor jocuri.

Ca jucător, în Angry Birds Evolution, ai sarcina de a colecta peste 100 de păsări diferite pe care trebuie să le antrenezi și să le ajuți să evolueze. În final, cum era de așteptat de altfel, vei ajunge să folosești cele mai performante păsări ale tale pentru a învinge porcii. În principiu, conceptul este complet nou, dar îl puteți înțelege mai bine din trailerul de mai sus, iar rezultatul final pare destul de distractiv și proaspăt.

Noul joc Angry Birds Evolution este disponibil gratuit în Apple AppStore și Google Play pentru posesorii de terminale cu Android și iOS. Nu vor lipsi achizițiile in-app din ecuație, dar nu vă oprește nimeni să parcurgeți întregul joc fără a cheltui vreun ban.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele