Filmul de animație Angry Birds 2 a fost confirmat oficial

Filmul de animație Angry Birds 2 a fost confirmat oficial

După ce primul film din serie a avut niște încasări impresionante, era inevitabilă anunțarea unei continuări cu numele Angry Birds 2.

Fiecare dintre noi s-a jucat la un moment dat Angry Birds. Timp de câțiva ani, acesta a fost cel mai popular joc pentru mobile. Indiferent dacă v-ați dorit să vă jucați pe PC, smartphone sau tabletă, franciza celor de la Rovio le-a bifat pe toate. Vă puteți juca Angry Birds chiar și pe TV, fără artificii suplimentare sau cutiuțe inteligente.

Inițial, a fost disponibil pe iPhone, dar la mijlocul anului trecut, Angry Birds a ajuns pe marile ecrane din cinematografe. Filmul nu a avut un buget neapărat mare, dar cu o distribuție inspirată și o campanie de promovare foarte agresivă, a atins un prag global de încasări neașteptat. Nu mai puțin de 350 de milioane de dolari a reușit să genereze animația de lung metraj.

Angry Birds a fost produs de Columbia Pictures sub patronajul Sony Pictures. Columbia are drepturile de producție pentru Angry Birds și, tocmai din acest motiv, un oficial al studiourilor americane, a anunțat începerea producției pentru Angry Birds Movie 2.

Subiectul noii pelicule nu va fi neapărat schimbat, dar cu siguranță poate fi extras un volum semnificativ de amuzament din conflictul dintre păsările nervoase și porcii de culoare verde. Conform comunicatului oficial, noul film ,,va duce conflictul dintre personaje la următorul nivel.” Sony Pictures va fi responsabil de distribuția filmului.

Data de lansare a Angry Birds Movie 2 este 20 septembrie 2019. Dacă sunteți un fan al jocurilor Rovio, s-ar putea să știți că respectiva dată reprezintă aniversarea a 10 ani de Angry Birds. Pe 20 septembrie 2009, la aproximativ un an după deschiderea AppStore-ului, am avut parte pe iPhone de primul titlu din serie.

Noul Angry Birds Movie 2 va fi regizat de către Thurop Van Orman, în timp ce poziția de regizor asistent va fi ocupată de John Rice. Animația va fi realizată la studiourile Sony Pictures Imageworks.

Citește și: