Chinezii de la Xiaomi promit telefonul bun pentru selfie care are grijă și de bugetul tău

Chinezii de la Xiaomi promit telefonul bun pentru selfie care are grijă și de bugetul tău
08:11 03.03.2019

În cazul în care erai în căutarea unui telefon ieftin și bun, mai ales pentru selfie-uri încărcate de detalii, noul Xiaomi Redmi Note 7 Pro a fost lansat oficial.

După ce au făcut subiectul câtorva speculații, noile modele Redmi Note au fost lansate în mod oficial. Este vorba de Redmi Note 7 și fratele său un pic mai scump și mai atrăgător, Redmi Note 7 Pro. Dacă te gândeai să investești mai puțin de 200 de euro într-un terminal, ar fi păcat să nu optezi pentru modelul Pro.

Disponibil momentan doar în India, Redmi Note 7 Pro este construit în jurul unui Snapdragon 675, cu o cameră de 48 megapixeli. Memoria internă este de 128GB. Dacă optezi pentru versiunea standard de Redmi Note, vei face compromisul de a utiliza o cameră principală de doar 12 megapixeli.

SoC-ul Snapdragon din Redmi Note 7 Pro este un octa-core tactat la o viteză de 2 GHz împerecheat cu un chipset grafic Adreno 612. Camera principală folosește un senzor IMX586 de la Sony, mult mai bun decât senzorul Samsung GM1 din versiunea standard. Selfie-urile vor fi făcute la 13 megapixeli cu opțiune de HDR și filmare Full HD. În rest, în funcție de buget, îl poți cumpăra cu 4GB RAM și 64GB de memorie internă sau, opțional, 6GB RAM și 128GB de memorie internă. Slotul microSD te ajută să-ți extinzi spațiul, din nou, în funcție de posibilități.

Ca o notă de subsol interesantă, deși sună spectaculos, senzorul de 48 de megapixeli de la Sony și-a făcut deja apariția în alte câteva telefoane mainstream până la această oră. Honor V20 este doar unul dintre exemple. Acumulatorul este de 4000 mAh, în timp ce panoul cu rame subțiri are o diagonală de 6,3 inci. Încărcarea rapidă se efectuează la 10W prin intermediul tehnologiei QuickCharge 4. Atât fața, cât și spatele telefonului sunt din sticlă acoperită cu Gorilla Glass 5.

Redmi Note 7 Pro va fi oferit într-o serie de degradeuri interesante, Nebula Red, Neptune Blue și Space Black la 175 de euro pentru 4GB și 64GB de spațiu sau 210 euro pentru 6GB RAM și 128GB spațiu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI