Xiaomi Redmi Note 4 e ieftin și foarte bun

Xiaomi Redmi Note 4 e ieftin și foarte bun

Începe să devină imposibil să nu te îndrăgostești de un smartphone chinezesc, în momentul în care terminale precum Xiaomi Redmi Note 4 au un preț infim și un design de invidiat.

La fiecare câteva luni, chinezii ies pe piață cu o serie de aparate ce arată impecabil, dar costă un sfert sau chiar mai puțin în comparație cu cel mai recent iPhone sau ultimul Galaxy S. Dacă avem în vedere faptul că și configurația hardware e una peste medie, devine imposibil să nu cochetați cu achiziția lor. Cel mai recent astfel de exemplu vine sub forma proaspătului Xiaomi Redmi Note 4, un gadget care incorporează elemente din designul unui iPhone 6 și HTC 10, dar are un preț de patru ori mai mic.

Producătorii chinezești se află într-o competiție permanentă pentru lansarea celui mai atrăgător smartphone. Utilizatorii sunt primii care au de profitat de pe urma acestui sistem, dar din păcate, noile creații ajung destul de greu în afara Asiei. Xiaomi Redmi Note 4 este un astfel de aparat pe care este greu să-l treci cu vederea și care poate fi deja achiziținat în China prin intermediul magazinului virtual Mi.com.

Configurația de bază a Xiaomi Redmi Note 4 include un display Full HD de 5,5 inci, ce ascunde în spate un SoC MediaTek Helio X20 cu 10 nuclee. Preinstalat cu Android 6.0 Marshmallow, Note 4 va avea deasupra interfeței Google tema celor de Xiaomi – MIUI 8. Partea de captură va fi asigurată de o cameră de 13 megapixeli cu bliț dual-tone, în timp ce cantitatea de memorie RAM și spațiul de stocare vor varia în funcție de preț.

La doar 135 de dolari, veți putea cumpărat un Xiaomi Redmi Note 4 cu 2GB RAM și 16GB memorie internă. Un salt până la 199 de dolari se va reflecta într-un bonus, 3GB RAM și 64GB de memorie internă. Sincronizarea datelor se face prin microUSB, iar bateria de 4100 mAh are mari șanse să vă țină departe de priză pentru două zile.

Sursa: Xiaomi