Telefonul de buget cu o cameră de 48 MP pe care o să ți-l dorești

Telefonul de buget cu o cameră de 48 MP pe care o să ți-l dorești

Xiaomi revine în atenția ta cu Xiaomi Redmi Note 7, un telefon de buget pe care chiar o să-l dorești.

Compania chineză a anunțat telefonul Xiaomi Redmi Note 7, un smartphone cu un look premium și cu o cameră foto de 48 de megapixeli, dar cu un preț de doar 150 de dolari sau puțin peste 600 de lei.

În imagini vedem un telefon cu un spate din sticlă și cu doi senzori foto aliniați vertical, iar culorile sunt în genul gradient, precum cel regăsit pe anumite telefoane Huawei.

Vedeta este senzorul foto de 48 de megapixeli cu o deschidere a diafragmei de f/1.8 (acel senzor foto al Samsung) ce este însoțit de un senzor secundar de 5 megapixeli, folosit pentru a măsura adâncimea câmpului focal . În același timp, pentru selfie-uri au implementat o cameră foto de 13 MP.

Interesant este că senzorul foto de 48 MP poate captura imagini la acestă rezoluție cu pixeli de mărimea de 0,8 microni, dar poate combina și pixeli vecini pentru a realiza o imagine echivalentă a 12 megapixeli, dar cu pixeli la o mărime de 1,6 microni.

Creierul telefonului Xiaomi Redmi Note 7 este un procesor Snapdragon 660 (nu este cel mai nou procesor din seria 600, dar e îndeajuns de bun pentru un telefon de buget).

Redmi Note 7 are un ecran de 6,3 inci cu o rezoluție Full HD și cu un raport de aspect de 19,5:9 și cu o crestătură mică de ecran sub formă de picătură, în dreptul camerei frontale.

La interior mai regăsim o baterie de 4.000 mAh, o mufă de căști și încărcare prin USB-C.

Cea mai bună parte este că smartphone-ul se vinde cu aproape 150 de dolari pentru modelul cu 3 GB RAM și 32 GB spațiu de stocare, iar prețul ajunge 200 de dolari pentru varianta cu 6GB și 64 GB spațiu de stocare. Probabil va fi cel mai ieftin smartphone dotat cu o cameră de 48 MP.

Xiaomi Redmi Note 7 va fi disponibil mai întâi în China apoi în India și apoi în restul regiunilor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: