Bărbatul care vrea să candideze la prezidențiale cu o hologramă

Bărbatul care vrea să candideze la prezidențiale cu o hologramă

Cursa pentru alegerile prezidențiale din 2020 din Statele Unite ale Americii are cel puțin 20 de candidați, așa că va fi cu adevărat fascinantă. Unul din ei vrea să concureze cu o hologramă.

Fiecare candidat își dorește să lase o amprentă puternică asupra publicului. Dar fiind atât de multe state în SUA și atât de puțin timp, cum vor putea politicienii să se afle în mai multe locuri în același timp? Candidatul democrat Andrew Yang are o soluție la problemă – discursuri cu ajutorul hologramelor. Yang nu este străin de ideile îndrăznețe (la urma urmei, campania lui promite un program care să asigure un venit de bază universal).

În cadrul unui interviu cu TMZ, Yang a menționat conceptul de discurs prin hologramă. În același interviu, holograma lui Yang poate fi văzută alături de cea a răposatului rapper Tupac.

Într-un interviu cu ziarul Carroll Times Herald din Iowa, Yang a spus că holograma este „conectată de mesajul campaniei cu privire la faptul că este 2019, iar în curând va fi 2020, iar lucrurile se schimbă, și nu putem să continuăm să facem aceleași lucruri iar și iar și iar și să ne așteptăm să ajungem la rezultatele de care avem nevoie”.

Planul lui Yang ar permite candidatului să fie în mai multe locuri în același timp, fiind nevoie doar să se afle într-un studio, de unde să poată să răspundă live la mai multe întrebări din partea votanților.

Yang nu este singurul candidat la prezidențiale care vrea să arate cum tehnologia aduce schimbări în economia Statelor Unite ale Americii. Competitoarea sa, Elizabeth Warren a anunțat că vrea să rupă triada Amazon-Facebook-Google din Silicon Valley, pentru a genera un simț al competiției mai puternic.

Cu asemenea candidați la prezidențiale, anul electoral se anunță a fi unul palpitant pentru americani.

Citește și:
Sursa: Futurism