Glumele virale cu Gabriel Oprea după poza trucată cu Obama

Glumele virale cu Gabriel Oprea după poza trucată cu Obama

Gabriel Oprea a ieșit un pic din politică spre finalul lui 2015. În 2011, altfel stătea treaba. Era în Statele Unite ale Americi, alături de Traian Băsescu. De la acel moment s-a gândit să revină atunci cu o poză trucată. Internetul a fost necruțător.

Gabriel Oprea a fost șef de partid, vicepremier şi ministru de Interne. Mai nou, e subiect de miștouri pe Facebook. Totul a pornit de la o poză trucată în care salutul dintre Băsescu și Barack Obama, președinte al Statelor Unite ale Americii la acea vreme, este dat lui Oprea. Sigur, omul a revenit și-a spus c-a fost acolo, a dat și el mâna cu Obama, doar că nu știe ce s-a întâmplat cu poza, așa a primit-o.

În arhiva de pe site-ul MAE apar fotografiile în care Barack Obama dădea mâna, de fapt, cu Traian Băsescu. Mimica lui Oprea de la acel moment e replicată și când dă el mâna cu Obama în poza pusă pe pagina lui de Facebook. La o analiză mai atentă chiar și ochii au fost modificați cât de cât să pară că se uită la Obama.

Marile diferențe sunt însă că Oprea e mai slab, iar ceasul din fundal nu e același. Cel care a refăcut poza, probabil, n-a găsit ceasul așa cum avea nevoie de el și l-a înlocuit. „Chiar am fost acolo și chiar, când ești în sală și ești prezentat, se dă mâna cu fiecare persoană. Nu este ceva extraordinar. Chiar ăsta a fost momentul. Am fost acolo”, s-a apărat Oprea într-o declarație oficială.

Nimeni n-a contestat însă că ar fi fost acolo. Toată lumea s-a legat de cât de pe față e trucajul. Ce nu e clar acum e dacă n-a avut bani de om de Photoshop mai bun sau, pur și simplu, consilieri ai săi au spus că e cazul să iasă cu așa ceva. Prea nu mai vorbea lumea despre el și, deci, ocazia e perfectă.

Oprea mesaj

Odată cu Oprea a ieșit și Traian Băsescu cu o declarație: „Vai de capul tău amărâtule. Profesorul doctor, general, Gabriel Oprea, chiar a ajuns tare rău şi jos dacă pentru imagine (fără acoperire) falsifică fotografiile de la întâlnirea mea cu Barak Obama. Înţeleg că falsul este semnalul relansării sale în politică, dar pare că falsul a fost şi semnul sub care şi-a construit toată viaţa marele profesor îndrumător de doctorate”, a scris el pe Facebook.

Seria frumoasă de glume care a ieșit după trucajul penibil al lui Gabriel Oprea

Alimementara.
Alexandru Evanghelidis.
Adrian Călărașu.

Daniel Roșca.
Andrei Ciurea.
Alin Lupulescu
Citește și: