Oferta Airbnb: în jurul lumii în 80 de zile. Călătoria începe în România

Oferta Airbnb: în jurul lumii în 80 de zile. Călătoria începe în România
10:05 14.06.2019

Airbnb vrea să fie mai mult decât o platformă unde să găsești cazare. De aceea există o secțiune de experiențe care include și o călătorie în jurul lumii.

Dacă ți-ai dorit să călătorești în jurul lumii, dar nu știi de unde să începi sau nu vrei să-ți bați capul cu zboruri, cazări și costuri atunci poate ar trebui să profiți de oferta Airbnb: o călătorie în jurul lumii în 80 de zile.

Călătoria începe pe 1 septembrie și se încheie pe 19 noiembrie. În acest pachet sunt incluse cazările (diferite locuri precum apartamente, hoteluri, bărci, corturi etc), transportul (avioane, autobuze, trenuri etc), mâncarea și băutura.

Călătoria în jurul lumii Airbnb începe chiar în România

Plecarea se face din Londra (zborul către Londra nu este inclus în preț), iar prima destinație este chiar România. Mai precis, se zboară din Londra către București, unde se petrece o zi, apoi următoarele trei zile le vei petrece „explorând monumente istorice, minuni naturale și-l vei vizita și pe cel mai vestit domnitor din Transilvania, pe Dracula”. În România vei explora Transilvania și Bucureștiul, dar și munții Carpați și vei vedea orașe medievale.

De acolo, călătoria continuă în Tashkent și Bukhara, două orașe antice ale Uzbekistanului.

Alte țări pe care le vei vedea sunt: Egipt, Iordan, Ethiopia, Kenya, Nepal, Bhutan, Thailanda, China, Australia, Noua Zeelandă, Japonia, SUA, Ecuador, Chile, Islanda și Anglia. Deci ai bifa destul de multe locuri. Poate ar mai fi mers și alte țări din America de Sud, Asia și poate câteva din Europa, însă atunci nu ai mai fi fost plecat 80 de zile, ci 120 de zile.

Aceste experiențe sunt aranjate de gazdele Airbnb, care controlează itinerariul, stabilesc prețurile, cazarea și alte aspecte ale călătoriei.

Toată această experiență Airbnb costă 5000 de dolari sau 20,863 de lei de persoană și o găsești aici. Deci tot ce mai trebuie să faci este să spargi un ATM, apoi să te asiguri că rămâi în libertate cel puțin 80 de zile.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI