Adam Savage de la Mythbusters își face propria armură Iron Man

Adam Savage de la Mythbusters își face propria armură Iron Man

Adam Savage, celebrul distrugător de mituri, vrea să zboare într-un costum de Iron Man creat de el în noul său serial. Primul episod este gratuit.

Adam Savage a devenit cunoscut datorită rolului său de co-prezentator al serialului Mythbusters. Show-ul TV de la Discovery s-a încheiat, iar Savage a făcut diferite lucruri, dar acum se întoarce la canalul TV cu o nouă emisiune intitulată: Savage Builds.

În fiecare episod al serialului, Savage își propune să construiască ceva, consultându-se cu alți experți și constructori. Serialul a început să emită pe Discovery, iar primul episod, în care construiește un costum de Iron Man, este disponibil gratuit online pe site-ul Discovery (ca să-l vezi din România vei avea nevoie de un VPN).

Savage Builds, o nouă emisiune pentru amatorii de DIY

Savage Builds este o versiune a Mythbusters pentru pasionații de DIY-uri. Se ia un obiect din cultura pop sau din istorie, iar Savage încearcă să realizeze acel obiect, să transforme ficțiunea în realitate. În primul episod, Savage construiește și reușește să realizeze un costum de Iron Man care este capabil să zboare și mai este și rezistent la gloanțe.

Pentru a realiza costumul, el a printat 3D tot costumul Iron Man Mark II din filmele Marvel în titanium. Ca să vadă dacă rezistă la gloanțe, Savage a dus costumul la un poligon.

Ca să ridice tinicheaua de la sol, Adam Savage a avut nevoie de ajutorul lui Richard Browning, celebru pentru design-urile sale de jetpack-uri.

„Este un serial în care construim lucruri și vei vedea încercările, tot procesul, necazurile, colaborările, dar și eșecurile pentru că, da, avem și câteva eșecuri”, a spus Savage.

Serialul va avea opt episoade și fostul prezentator de la Mythbusters va realiza și trei mașini din filmul Mad Max. Dacă ți-au plăcut episoadele din Mythbusters atunci poate ar trebui să iei în considerare și Savage Builds.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: