Acesta va fi cel mai ieftin Samsung Note 10: ce dezvăluie despre Samsung S11

Acesta va fi cel mai ieftin Samsung Note 10: ce dezvăluie despre Samsung S11
Răzvan Băltărețu
Răzvan Băltărețu
12:08 18.12.2019

Samsung Galaxy Note 10 a fost lansat în august, dar până la finalul anului compania mai are o surpriză. E vorba de versiunea Lite pentru același telefon. Dar acest model e mai important pentru ce ar putea dezvălui în legătură cu Samsung S11 pe care îl vom vedea abia în 2020.

Samsung Galaxy Note 10 Lite, nu te lăsa păcălit de nume, va fi aproape la fel de bun ca celelalte două modele lansate de companie în vară. Astfel, vorbim de un procesor Snapdragon 855, 8 GB memorie RAM, 128 GB spațiu de stocare și un preț de sub 700 euro.

Sigur, detaliile de mai sus nu sunt confirmate, încă, pentru că anunțul ar urma să fie făcut în următoarea perioadă. Ce ar putea avea ca noutăți semnificative: o baterie mai mare față de Galaxy Note 10 Plus și un S Pen cu Bluetooth 5.1.

Samsung-Galaxy-Note-10-Lite-rosu

Samsung-Galaxy-Note10-Lite

Galaxy Note 10 Lite va fi livrat cu Android 10 cu interfața One UI 2.0. După cum vezi în imaginile din acest articol, Samsung a pregătit nuanța de roșu ca factor wow și special pentru acest telefon. Altfel, Aura Glow e deja populară de la Note 10, pe când negru e negru și e plăcut mereu.

În ceea ce privește camerele foto, telefonul ar folosi senzorul de 48 megapixeli pentru camera wide. Și va avea cameră ultrawide și una pentru zoom.

Designul Samsung S11, confirmat încă o dată

Samsung-Galaxy-Note10-Lite-B

Toate imaginile de până acum cu Samsung Galaxy S11 indică spre un telefon cu un ansamblu foto-video pătrat. Ei bine, încă o dată, Samsung confirmă că acela va fi designul. Sigur, n-o zice direct, dar după Galaxy A51 avem aceste imagini cu Note 10 Lite.

Ce mai poți aștepta de la Galaxy Note 10 Lite e să fie similar modelului Galaxy S10e. Dar va fi, în esență, un Note cu aplicații de desen, opțiuni pentru S Pen și camere foto ceva mai bune decât pe alte telefoane ale companiei. Mai rămâne de văzut dacă prețul va fi atât de mic.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI