Acest telefon îți arată ce schimbări mari vrea Samsung să facă în 2020

Acest telefon îți arată ce schimbări mari vrea Samsung să facă în 2020
Sursa foto: Android Authority

Samsung, se poate spune, a rafinat în ultimii trei ani câteva concepte de design atât hardware, cât și software. Iar în 2020 ar trebui să vină cu acele schimbări mai mari pe care utilizatorii le așteaptă. Are și un telefon care ne arată direcția de dezvoltare.

La IFA 2019, Samsung a anunțat Galaxy A90, un telefon care beneficiază și de 5G, și de un preț mai mic decât Galaxy Note 10 5G sau Galaxy S10 5G. Până la finalul anului am putea vedea însă primul telefon pregătit pentru 2020. E vorba de Samsung Galaxy A91.

Conform informațiilor neoficiale disponibile la acest moment, Samsung pregătește pentru anul viitor actualizarea tututor modelelor Galaxy A din 2019. Asta înseamnă următoarele modele: A21, A31, A41, A51, A61, A71, A81 și A91. Asta pe lângă seriile Galaxy S și Galaxy Note.

Ce are special Samsung Galaxy A91

E foarte posibil ca Galaxy A91 să ajungă pe piață abia în ianuarie, dar până atunci au fost aflate câteva specificații. Are, de exemplu, un procesor Qualcomm Snapdragon 855 cu 8 GB memorie RAM și 128 GB spațiu de stocare. Totodată, beneficiază și de slot pentru card microSD până la 512. Până aici nu-i nimic ieșit din comun.

Ca diferențe mai mari, telefonul ar avea încărcare super rapidă pe fir la 45 wați, cameră foto principală de 48 MP cu stabilizare optică și cameră de selfie de 32 MP. Camera ultrawide ar fi de 12 MP și ecranul ar fi de 6,7 inci Full HD+. Totodată, ar fi primul telefon al companiei cu Android 10.

Lista telefoane Samsung 2020

E foarte probabil ca specificațiile de mai sus să nu fie finale pentru toate telefoanele. De exemplu, Galaxy S11 e așteptat primul cu camera de 108 MP. Totuși, lista îți arată că Samsung încearcă să facă din seria Galaxy A una constantă și să nu fie diferențe prea mari între telefoane. O surpriză ar fi prezența senzorului ToF pentru anumite modele la prețuri mici. Până acum, ToF era pentru telefoanele premium.

Ca un rezumat, ce încearcă Samsung să facă în 2020 arată cam așa: camere foto mai bune, One UI îmbunătățit, uniformizarea seriilor de telefoane și asigurarea unor dotări tehnice mai bune chiar și când telefoanele sunt mai ieftine.

Sursa: SamMobile