Abonații RCS-RDS trebuie să știe de acest abonament: ai internet oriunde

Abonații RCS-RDS trebuie să știe de acest abonament: ai internet oriunde
13:24 29.05.2019

RCS-RDS e cel mai mare furnizor de internet fix din România, dar poate că nu mereu ești pe lângă Wi-Fi sau cablu. Pentru astfel de situații există un abonament salvator.

În prezent, RCS-RDS oferă trei tipuri de abonamente pentru cei care doresc internet fix. Sunt Fiberlink 300 și 500 pentru viteze de până la 500 Mbps pe download, apoi există Fiberlink 1000 (cunoscut și drept gigabit), care asigură viteze aproape duble, prin fibră optică. Cel din urmă, evident, e cea mai bună alegere, dar și cea mai scumpă.

Există însă și un alt tip de abonamente – de fapt, chiar două – de care ar trebui să știi. RCS-RDS poate furniza și internetul wireless.

Abonamentele RCS-RDS prin care ai acces la internet peste tot

Grupul Digi | RCS-RDS oferă deja conexiuni 4G pentru abonații la serviciile mobile. Aceeași rețea poate fi folosită și pentru abonați RCS-RDS. Astfel, ai abonamentele Activ.

Activ îți oferă, pentru 15 lei pe lună, 10 GB de trafic de internet în rețeaua 4G. Apoi, ai trafic nelimitat la viteze mai mici. Vitezele maxime sunt de 100 Mbps pe download și upload. Totodată, beneficiezi de reducere la abonament, dacă ești client Digi Net, TV sau Mobil. Cu reducerea ajungi să plătești 10 de lei pe lună.

Activ Plus îți oferă, pentru 25 lei pe lună, 20 GB de trafic de internet în rețeaua 4G. Ai și trafic nelimitat la viteze mai mici. Vitezele maxime sunt de 100 Mbps pe download și upload. Reducerea la abonament rămâne valabilă, dacă ești client Digi Net, TV sau Mobil. Cu reducerea ajungi să plătești 20 de lei pe lună.

Oferta e promovată sub numele: „Digi Net Mobil pe stick”. Propriu-zis primești un stick USB, cu un SIM 4G, prin care ai acces pe laptop la internet wireless pe unde ajungi și există rețea RCS-RDS.

În ceea ce privește acel trafic nelimitat, după ce-ai consumat internetul 4G, acesta se face la 128 kbps download și 64 kbps upload dupa atingerea pragurilor. Celelalte praguri sunt după cum urmează: 5 GB trafic pe rețea 3G, respectiv 10 GB pe rețea 3G în funcție de ce abonament ai ales. Detaliile le ai pe site.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI