ZTE renaște din cenușă cu un telefon de top ce merită atenție

ZTE renaște din cenușă cu un telefon de top ce merită atenție

Pentru o perioadă, în 2018, ZTE era ”să stingă becul” din cauza penalităților impuse de Statele Unite ale Americii. Între timp, situația s-a remediat și chinezi au lansat un telefon de top atractiv, ZTE Axon 9 Pro.

Chinezii de la ZTE au venit la înaintare în urmă cu câteva zile prin intermediul unui smartphone cât se poate de atractiv, cu o configurație de top și o baterie generoasă. Acesta este intitulat ZTE Axon 9 Pro și este cât se poate de ancorat în trendul referitor la telefoane high end.

ZTE Axon 9 Pro este construit în jurul unui panou AMOLED de 6,21 inci cu o rezoluție nativă 1080p+. Crestătura pe care am văzut-o la majoritatea telefoanelor din ultimul an este prezentă și aici. Panoul este certificat HDR10 și printr-un senzor RGB ar trebui să facă o treabă bună la afișarea constantă a unui balans de alb corect. Sistemul audio certificat Dolby Atmos este format din două difuzoare stereo și ar trebui să fie destul de puternic. Din păcate, mufa de căști tradițională a fost eliminată.

Cele două camere de pe spate sunt de 12 și 20 de megapixeli, dintre care, cea mai mare utilizează o lentilă pentru un câmp vizual de 130 de grade. Amatorii de selfie-uri se vor bucura de un al doilea senzor de 20 de megapixeli cu F/2.0. Aceeași cameră te ajută în procesul de autentificare facială. Un senzor de amprentă pe spate completează opțiunile de securitate.

Partea de performanță este asigurată de o combinație între un Snapdragon 845, cu 6GB RAM de tip LPDDR4X și o memorie internă de 128GB – UFS 2.1. ZTE Axon 9 Pro este un dual SIM care poate găzdui un microSD pe lângă două SIM-uri. Acumulatorul generos de 4000 mAh se încarcă rapid prin intermediul tehnologiei QuickCharge 4.0 și a unui port USB C. Încărcarea wireless Qi este de asemenea disponibilă.

Noul smartphone de top de la ZTE este rezistent la apă datorită certificării IP68, iar prețul să de achiziție este de 650 de euro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: