ZTE prezintă smartphone-ul pe care îl porți la mână

După ce ZTE a venit pe piață cu un telefon pliabil, compania dezvăluie acum și un smartphone pe care îl poți purta la mână.

Da, dacă ar fi să vorbim în termeni obișnuiți, am avea de-a face cu un smartwatch, așa cum ai văzut deja destule pe piață. Totuși, Cei de la ZTE insistă că nubia-α e, de fapt, un smartphone pe care îl poți purta la încheietura mâinii. Poate că ți se pare ciudată exprimarea, dar chinezii au câțiva ași în mânecă pentru a-ți dovedi că au dreptate în prezentare.

Nubia este un sub-brand al companiei principale, iar în videoclipul de mai sus, aceștia prezintă o brățară inteligentă, care este denumită ”cel mai avansat smartphone purtabil din lume”. Reclama e destul de pompoasă, iar nubia-α, conform companiei, poate să facă tot cam aceleași lucruri pe care le poți face cu un telefon.

Din videoclip afli că sunt câteva lucruri importante pe care le poți face cu acest hibrid-ceas-telefon-purtabil. Spre exemplu, poți să verifici agenda telefonică și poți să suni pe cineva, poți să-ți găsești telefonul sau poți să-ți numeri pașii zilnici. Mai mult, poți să asculți și muzică și poți chiar să faci poze cu ”telefonul purtabil”.

ZTE nu a dat și detalii ceva mai concrete despre noul nubia-α. Astfel, nu știm când va ajunge pe piață hibridul, nu știm ce specificații are și nici nu avem idee ce preț va avea. Totuși, e un produs de urmărit, mai ales dacă ești fanul purtabilelor. Poate că designul nu e chiar cel mai fericit, însă ideea care stă la baza device-ului e una destul de bună.

Citește și: