ZTE Nubia Z18s va fi telefonul anului: cum va reuși performanța

ZTE Nubia Z18s va fi telefonul anului: cum va reuși performanța

După ce a fost subiectul mai multor zvonuri în ultimele săptămâni, ZTE Nubia Z18s se pare că se apropie cu pași repezi de lansarea oficială.

Nubia este un brand standalone care activează sub ZTE și se pregătește pentru lansarea unui gadget chinezesc cu mari șanse la titlul de telefonul anului. Terminalul va avea două ecrane și o serie de particularități originale. În trecut, am mai detaliat câteva amănunte legate de el, dar tocmai a fost certificat de TENAA. Prin intermediul câtorva imagini, autoritatea chinezească spulberă aura de mister din jurul aparatului.

Într-o piață internațională de mobile dominată de telefoane cu un design similar, cel mai interesant și original concept de smartphone se pare că va veni din China. ZTE Nubia Z18s va fi construit în jurul unui Snapdragon 845 cu o cantitate de memorie RAM egală cu 8GB. Practic, vom vorbi de același procesor pe care l-ai văzut în majoritatea telefoanelor de top lansate în ultimele șase luni.

Prima inovație va consta în utilizarea unui panou Full HD+ fără crestătură și cu o ramă infimă pe toate cele patru laturi. Acela va avea un raport de aspect 19:9, iar motivul pentru care nu va include loc pentru o cameră se află la baza celui de al doilea ecran de pe spate. Smartphone-ul va avea două camere principale de înaltă performanță, dar pentru că va include un ecran pe spate, aceleași camere le poți folosi și la selfie-uri. Va fi vorba de un senzor de 24 de megapixeli și un al doilea senzor de 16 megapixeli. Nicio altă cameră nu se va regăsi pe terminalul din imaginile alăturate.

Cel puțin momentan, ZTE nu a anunțat o conferință de lansare pentru iminentul Nubia Z18s, dar nu ar trebui să dureze mai mult de câteva săptămâni până va ajunge în magazine. Rămâne doar să sperăm că-l vom regăsi și în țara noastră, pe un canal mai mult sau mai puțin oficial.

nubia-z18s-design-tenaa-banner

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: