ZTE Nubia Z18 este telefonul perfect pentru 2018, încărcat de superlative

ZTE Nubia Z18 este telefonul perfect pentru 2018, încărcat de superlative

În ultimele câteva luni, ZTE Nubia Z18 a fost subiectul multor valuri de speculații. Toate s-au dovedit a fi adevărate, iar îndrăgitul gadget a fost lansat oficial.

ZTE era să dispară de pe harta producătorilor de mobile. Chinezii au fost penalizați de către americani, iar singura lor șansă pentru a mai putea folosi vreodată procesoare americane sau alte componente din Statele Unite a implicat înlocuirea întregului cabinet de directori. Între timp, lucrurile s-au mai remediat, iar compania asiatică a lansat deja două dispozitive interesante pentru a marca revenirea globală.

ZTE Nubia Z18 este al doilea astfel de smartphone. Are margini inexistente pe laterale, în partea de sus are una dintre cele mai mici crestături sub formă de picătură de apă, iar la baza are o altă ramă surprinzător de discretă. În total, efortul producătorului s-a reflectat într-un raport de 91,8% între ecranul utilizabil și partea frontală. zte nubia lnasare oficialăZTE Nubia Z18 este un telefon de top construit în jurul unui LCD IPS cu diagonala de 5,99 inci și o rezoluție nativă de 1080 x 2160 pixeli. Partea de procesare este asigurată de o combinație între procesorul de top al momentului, un Snapdragon 845 și, în funcție de buget, o cantitate de 6 sau 8GB RAM și o memorie internă de 64 sau 128GB de spațiu. Răcirea întregii ecuații se petrece printr-un sistem intitulat Neo Power.

Acumulatorul este de 3450mAh și suportă cea mai recentă tehnologie de încărcare rapidă de pe piață – Qualcomm Quick Charge 4.0. Camera frontală pentru selfie-uri este de 8 megapixeli cu F/2.0. Pe spate are doi senzori, unul 16MP cu F/1.6 și un al doilea de 24MP cu F/1.6. Filmează în slow motion până la 960 de cadre pe secundă.

ZTE Nubia Z18 are un preț de achiziție de 350 de euro în cea mai accesibilă variantă, cu 6GB RAM și 64GB de spațiu. Prețul sare la 415 euro pentru modelul cu 8GB RAM și 128GB de memorie internă. O ediție specială Vang Gogh cu un finisaj creativ duce valoarea din magazine până la 450 de euro.

zte nubia van gogh

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: