18 sept. 2018 | 17:13

ZTE Nubia Z18S ar putea fi cel mai interesant smartphone din acest an

ACTUALITATE
ZTE Nubia Z18S ar putea fi cel mai interesant smartphone din acest an

Tinde să fie imposibil să mai fii original când vine vorba de designul unui nou smartphone, dar ZTE Nubia Z18s vine cu o propunere surprinzător de interesantă.

ZTE a reintrat în piața de mobile în urmă cu câteva săptămâni. Primul gadget anunțat a fost ZTE Nubia Z18, un telefon cu un raport de 91,8% între panoul utilizabil și suprafața frontală. În același timp însă, chinezii se pare că lucrează la o versiune și mai cool a aceluiași gadget, intitulată ZTE Nubia Z18S.

Momentan, nu știm când se va lansa ZTE Nubia Z18S, dar dacă speculațiile din piață sunt adevărate, are mari șanse să facă valuri în piață. Telefonul are două ecrane, unul pe fiecare parte. Această idee nu este neapărat nouă, dar în momentul în care una dintre părți are un ecran fără margini, s-ar putea să te atragă.

În plus, pentru că pe spate ai două camere principale cu senzori mari și un bliț LED capabil, selfie-urile tale nu au arătat niciodată mai bine.

Este important de reținut că cel de-al doilea ecran nu este menit doar pentru a facilita încadrarea selfie-urilor, ci este suficient de mare pentru a afișa întreaga interfață a aparatului. Din ce ne putem da seama din clipul de mai jos, nu vor funcționa simultan ambele ecrane, ci unul se va stinge de fiecare dată, dacă nu este orientat în sus.

În orice caz, lipsa crestăturii pe partea din față este ca o gură de aer proaspăt într-o piață dominată de omniprezentul ”notch”.

Pentru a facilita acest design neobișnuit, ZTE a optat pentru instalarea senzorului de amprentă pe marginea laterală a telefonului. La Nubia Z18, acesta era prezent pe spate. Ar fi fost interesant să vedem cititorul de amprente integrat în ecran, dar probabil că acea opțiune va fi introdusă într-o iterație viitoare a gadgetului. Nu putem decât să sperăm că vom putea pune mâna pe el în Europa.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele