ZTE Nubia Z18 mini e cel mai colorat telefon cu performanțe decente

ZTE Nubia Z18 mini e cel mai colorat telefon cu performanțe decente

ZTE a anunțat primul său smartphone din gama Nubia Z18. Intitulat ZTE Nubia Z18 mini, micuțul are multe particularități menite să te entuziasmeze într-un pachet accesibil.

Dedicat segmentului mainstream, noul telefon ZTE Nubia Z18 mini este disponibil pentru achizție cu o varietate foarte mare de finisaje. În funcție de opțiunile personale, îl poți cumpăra cu o carcasă albă, neagră, albastră deschis, roz sau mov.

Pe partea de design, în conformitate cu trendul inițiat de smartphone-urile de top de la Apple și Samsung, gadgetul se ascunde între două plăci de sticlă protejate cu Gorilla Glass, la fel ca iPhone X sau Galaxy S9.

ZTE Nubia Z18 mini este construit în jurul în jurul unui panou IPS LCD de 5,7 inci cu o ramă aproape inexistentă pe laterale. Are o rezoluție nativă de 2160 x 1080 pixeli cu un raport de aspect de 18:9. Cadrul metalic de pe margine care susține întreaga construcție este realizat din aluminiu.

Performanța micuțului este asigurată de o combinație între un Snapdragon 660 cu 6GB RAM și un spațiu de stocare de 64GB sau 128GB, în funcție de preț. Din prisma abilităților de captură, nu știm exact cât de capabil este în practică, dar specificațiile sunt promițătoare.

Are două camere principale, una de 24MP cu F/1.7 și a doua de 5MP. Amatorii de selfie-uri ar trebui să obțină rezultate impresionante cu o cameră de 8MP și F/2.0 și un câmp vizual de 80 de grade. Aceeași cameră frontală scanează până la 106 puncte cu scopul autentificării faciale. Un cititor tradițional de amprentă de pe spate completează opțiunile de securitate.

Încercând să se diferențieze de concurența pe același prag de preț, noul ZTE Nubia Z18 Mini vine la pachet cu un asistent virtual proprietar. Intitulată NeoSmart AI, inteligența artificială are un buton dedicat pe marginea aparatului menit să faciliteze interacțiunea atunci când ai nevoie de ajutor.

Disponibil momentan doar în China, telefonul costă 230 de euro cu 64GB de memorie internă sau 270 de euro pentru 128GB.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: