Frumos și fără ramă, ZTE Nubia Z11 este aproape gata

Frumos și fără ramă, ZTE Nubia Z11 este aproape gata

Fanii telefoanelor mai deosebite au cochetat cu siguranță în ultimii ani cu un Nubia, iar ZTE Nubia Z11 continuă aceste trend de creații inovative cu un design original.

E prea frumos să fie adevărat și nici măcar nu este prima oară când aflăm detalii despre Nubia Z11. În continuare suntem impresionați de nivelul de profesionalism al celor de la ZTE, mai ales când vine vorba de lansarea unor modele din gamaza Nubia.

Primele zvonuri legate de Nubia Z11 confirmau o lansare în luna aprilie a acestui an. Se pare însă că finisajele nu au fost gata și abia acum a ajuns dizpotiviul, în două variante, la TENAA – autoritatea chineză pentru certificarea telefoanelor și tabletelor înainte ca acestea să ajungă produse comerciale. Important este însă că certificarea TENAA este procesul prin care trece un gadget cu doar câteva săptămâni înainte să ajungă la utilizatori.

Revenind însă la Nubia Z11, se pare că smartphone-ul a putea fi achiziționat atât într-o variantă standard, cât și într-o variantă Nubia Z11 Max, dotată cu un ecran semnificativ mai generos. Ilustrat în imaginile alăturate, Nubia Z11 este construit în jurul unui display Full HD de 5,5 inci. Partea de procesare de la interior implică o combinație între un procesor octa-core tactat la 1,5 GHz, 4GB RAM și o memorie internă de 32GB. Nu lipsește din ecuație un slot pentru microSD-uri capabil să suporte caduri de 128GB. Camera principală de la Nubia Z11 are 16 megapixeli, în timp ce amatorii de selfie-uri vor fi nevoiți să se rezume la 8 megapixeli. În final, acumulatorul noului aparat este de 2900 mAh, iar sistemul de operare preinstalat este Android 5.1.1 Lollipop.

Fratele său mai mare, Nubia Z11 Max se va ascunde în spatele unui panou Full HD de 6 inci, în timp ce procesor și cantitatea de memorie RAM rămân neschimbate. Memoria internă va fi de 64GB iar bateria va sări până la 4000 mAh. Camerele sunt cele împrumutate de la Nubia Z11.

nubia-z11

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: