Xiaomi Mi Mix 3 este primul telefon cu 10 GB de memorie RAM

Xiaomi Mi Mix 3 este primul telefon cu 10 GB de memorie RAM

Telefoanele cu 10 GB de memorie RAM aduc următorul upgrade la acest capitol, iar Xiaomi Mi Mix 3 este primul de acest fel.

Chinezii de la Xiaomi par că au planuri mari cu Mi Mix 3, un telefon care pare să aibă destul de mult potențial. În primul rând, smartphone-ul este primul care îți va pune la dispoziție 10 GB de memorie RAM. Dacă e sau nu util, ăsta e un aspect secundar și poate neimportant.

Probabil mai interesant decât cei 10 GB de RAM este faptul că smartphone-ul are un design de tip șină. Asta permite telefonului să îți ofere un ecran fără margini și rezolvă, în același timp, problema camerelor foto și ale senzorilor.

Aceștia sunt ascunși de designul glisant, iar spre deosebire de telefonul de la Vivo, aici este glisată toată partea din spate, ceea ce ar trebui să ofere un sistem ceva mai rezistent.

Donovan Sung, directorul de product management al Xiaomi este cel care a publicat pe Twitter confirmarea că smartphone-ul are 10 GB de memorie RAM. Tot el este cel care a confirmat că telefonul va avea și conectivitate 5G.

Telefonul nici nu e departe de data lansării. Xiaomi Mi Mix 3 va fi prezentat publicului pe 25 octombrie. Atunci vom afla toate noutățile despre smartphone, inclusiv o listă completă de specificații. Așa va fi ușor de observat dacă Mi Mix 3 e și un telefon puternic sau doar cu cele două noutăți de mai sus.

Până acum ceva vreme, știrile indicau că Vivo ar fi primul producător de telefoane care ar aduce pe piață un smartphone cu 10 GB de RAM. Probabil că și aceștia au un astfel de telefon în lucru, doar că pare că Xiaomi a reușit să le ia fața.