Xiaomi ar putea avea telefonul fără margini la care ai visat

Xiaomi ar putea avea telefonul fără margini la care ai visat

Lansat în noiembrie 2016, primul Xiaomi Mi Mix ne-a arătat că este posibil să creezi un smartphone fără margini pe trei dintre cele patru laturi. Au urmat Mi Mix 2 și Mix 2S, iar peste aproximativ o lună, va fi lansat noul Xiaomi Mi Mix 3.

Deși au început să facă valuri în fiecare colț al mapamondului, chinezii de la Xiaomi continuă să-și păstreze unele dintre cele mai interesante modele doar pentru piața din China. De aproximativ doi ani, intră în această categorie aparatele din secțiunea Mi Mix.

Cel mai nou dintre ele este intitulat Xiaomi Mi Mix 3 și, din câte se pare, o invitație pentru conferința de lansare a ajuns deja online.

După cum se poate vedea în imaginea de mai jos, evenimentul de anunțare al Mi Mix 3 este programat pentru data de 15 septembrie. Dacă randarea din poză se dovedește a fi adevărată, smartphone-ul ar putea fi printre primele fără breton sus și o ramă un pic mai groasă în partea de jos.

Vivo Nex și Oppo Find X au făcut pași serioși în această direcție în ultimul an, dar nu este exclus ca Mi Mix 3 să iasă câștigător.

Raportul dintre ecranul utilizabil și partea din față a telefonului ne spune în final cine este pe primul loc. La ora actuală, liderul în domeniu e Oppo Find X cu un raport de 93,8%.

Momentan, nu se știe exact unde se va ascunde camera frontală în cazul Mi Mix 3, dar este foarte probabil să fie vorba de un mecanism de tip periscopic, la fel ca la Vivo Nex. În privința configurației hardware, nu se cunosc foarte multe detalii, dar sunt șanse foarte mari să vorbim de un set de specificații similar cu cel întâlnit la Xiaomi Mi 8 Explorer Edition.

În funcție de buget, vei putea opta pentru o variantă standard de Mi Mix 3 sau una cu o carcasă ceramică pe partea din spate.

Cantitatea de memorie RAM va fi de 6 sau 8GB, în timp ce memoria internă va începe de la 64GB și va ajunge până la 256GB. Prețurile pentru fiecare combinație le vom afla pe 15 septembrie.

Xioami-Mi-Mix-3-launch