Xiaomi are acest hibrid imens care-i și telefon, și tabletă

Xiaomi are acest hibrid imens care-i și telefon, și tabletă

Xiaomi are deja o poziție destul de relaxată în piața de mobile, dar nu plănuiește prea curând să încetinească ritmul lansărilor. Următorul pe listă este Xiaomi Mi Max 3 Pro.

În contextul în care majoritatea telefoanelor de top s-au apropiat foarte mult de pragul diagonalei de 6 inci, în ultima perioadă, nu prea s-a mai adus în discuție subiectul phablet-urilor.

Diagonala hibridelor care erau foarte la modă în urmă cu câțiva ani era foarte apropiată de cea a telefoanelor actuale, dar mai există în continuare terminale care se joacă la limita dintre telefoane și tablete. Un astfel de gadget este iminentul Xiaomi Mi Max 3 Pro.

Cel mai nou telefon de la Xiaomi va fi Xiaomi Mi Max 3. Aparatul a fost deja certificat de către TENAA, autoritatea chineză menită să aprobe toate gadgeturile ce urmează să fie comercializate pe teritoriul Chinei. Asta înseamnă că nu ar trebui să dureze mai mult de câteva zile sau o săptămână până când va fi dezvăluit oficial.

Xiaomi Max 3 pro

Xiaomi Mi Max 3 va fi un aparat construit în jurul unui ecran de 6,9. La interior, va utiliza un procesor octa-core tactat la 1,8 GHz. Cel mai probabil, va fi vorba de un Snapdragon 636. Captura de mai jos desprinsă dintr-o postare accidentală pe site-ul oficial Xiaomi ne oferă și mai multe detalii despre telefon.

Din câte se pare, de fapt va fi vorba de două smartphone-uri distincte. Xiaomi Mi Max 3 și Mi Max 3 Pro. În mod previzibil, versiunea Pro va fi un pic mai sprintenă.

Vom vorbi de același panou de 6,9 inci, dar procesorul utilizat va fi un Snapdragon 710 cu 6GB RAM. Acumulatorul de 5400 mAh ar trebui să fie suficient pentru o zi departe de priză, în timp ce spațiul de stocare va fi de 128GB. Telefonul va include două camere principale, dintre care una va fi un Sony IMX363.

Rămâne să mai aflăm când va ajunge în magazine și care va fi prețul său de achiziție.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: