Xiaomi Mi Max 2 s-a lansat cu o baterie care promite să te țină două zile

Xiaomi Mi Max 2 s-a lansat cu o baterie care promite să te țină două zile

Xiaomi Mi Max 2 a fost dezvăluit în cadrul unui eveniment de la Beijing, iar bateria este vedeta noului telefon.

Aveam încă de zilele trecute mai toate informațiile despre Xiaomi Mi Max 2, dar acum știm oficial toate specificațiile smartphone-ului chinezesc. Fără doar și poate, punctul de rezistență al telefonului este bateria de 5300mAh. Aceasta este cu 450mAh mai mare decât cea inclusă în cadrul predecesorului, iar Xiaomi promite că bateria te va ține două zile.

Cei 5300mAh sunt suficienți pentru 18 ore de redare video, pentru 21 de ore de navigare GPS, sau pentru 57 de ore de convorbire. Având în vedere că avem de-a face cu o baterie mare, timpul de încărcare ar putea fi mai mare decât ne dorim. Xiaomi s-a ocupat și de acest aspect și a introdus tehnologia Quick Charge 3.0. Cu ajutorul acesteia, poți să încarci bateria până la 68% în doar o oră.

Telefonul are un design metalic și se bazează pe procesorul mid-range Snapdragon 625, de 2GHz. Camera foto are 12 megapixeli și folosește un senzor Sony IMX386, în timp ce camera secundară vine cu un senzor de 5 megapixeli.

Smartphone-ul se bazează pe sistemul de operare Android Nougat 7, care este personalizat cu ajutorul MIUI 8.

Noul telefon mobil de la Xiaomi se adresează îndeosebi clienților care urmăresc foarte mult conținut multimedia pe telefoanele lor. Difuzoarele stereo ale lui Xiaomi Mi Max 2 se activează automat când rotești ecranul, iar display-ul cu diagonala de 6,44 inci este ideal pentru a te uita la videoclipuri sau la filme. Într-adevăr, ecranul ar putea fi puțin cam mare pentru mâinile tuturor, astfel că există și un mod de utilizare cu o singură mână.

Smartphone-ul vine în variante de 64GB (care va costa 250 de dolari) și de 128GB (care va costa 290 de dolari). Ambele variante vor avea 4GB de memorie RAM, scrie androidcentral.com.

Citește și: