Xiaomi Mi Max 3 are șanse mari să fie phabletul acestui an

Xiaomi Mi Max 3 are șanse mari să fie phabletul acestui an

La fel care orice telefon interesant din ultimii ani, cu câteva săptămâni înainte de lansarea sa oficială, Xiaomi Mi Max 3 a fost subiectul multor speculații ce s-au dovedit a fi adevărate.

Discutăm de mult timp de Xiaomi Mi Max 3, iar amatorii de phableturi se vor bucura să afle că gadgetul cu pricina a fost dezvăluit într-un cadru oficial și pare a fi surprinzător de capabil. În plus, are una dintre cele mai mari baterii pe care le-am văzut integrate vreodată într-un telefon mobil.

După ce a fost postat într-o formă sau alta pe Weibo de către fondatorul Xiaomi, am ajuns să aflăm și ultimele secrete despre telefonul cu un ecran surprinzător de generos. Phabletul Xiaomi Mi Max 3 este construit în jurul unui panou cu diagonala de 6,9 inci și o rezoluție nativă Full HD+.

Raportul de aspect este de 18:9. Bateria care s-ar putea să te țină departe de priză pe parcursul a două zile are o capacitate de 5500 mAh. Ca referință, Galaxy Note8 lansat anul trecut cu o diagonală de 6,3 inci are un acumulator de doar 3300 mAh.

În privința celorlalte specificații cu care vine la pachet Xiaomi Mi Max 3, multe dintre ele sunt împrumutate de la Redmi Note 5. Creierul întregii afaceri este același Snapdragon 636 de la Qualcomm. Cel mai nou și mai bun octa core mainstream la 1,8 GHz din portofoliul americanilor.

Xiaomi Mi Max 3 baterie

Pe partea de captură, ar trebui să fii încântat de performanța oferită de camera de 12 megapixeli cu F/1.9, dual pixel autofocus cu phase detection și o a doua cameră de 5 megapixeli cu F/2.0. Selfie-urile tale vor avea o rezoluție de 8 megapixeli.

Conectica include Dual VoLTE, Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 5.0 și un port USB-C pentru alimentare. Un port stereo de 3,5mm este de asemenea prezent. Sistemul de operare preinstalat este Android 8.1 cu interfața proprietară MIUI 9.5.

Xiaomi Mi Max 3 este disponibil în culorile negru, auriu șampanie și albastru la prețul de 220 euro pentru varianta cu 4GB RAM și 64GB de memorie internă. Cu 255 de euro cumperi 2GB RAM în plus și sari până la 128GB de spațiu de stocare.

 

Citește și: