Xiaomi are un nou telefon ieftin și bun pe care să-l vrei

Xiaomi are un nou telefon ieftin și bun pe care să-l vrei

Xiaomi Mi A2 este urmașul popularului Xiaomi Mi A1 lansat în urmă cu aproximativ un an și se pare că mai are doar câteva zile până la lansarea oficială.

Dacă te gândești de mult la un upgrade, dar nu te lasă sufletul să investești 500 – 600 euro într-un telefon cu Android peste medie, Xiaomi Mi A2 s-ar putea să-ți satisfacă toate pretențiile. Terminalul va face valuri la nivel global în următoarele luni, dar momentan a ajuns doar pe un site obscur din Polonia.

Cu alte cuvinte, aceste informații trebuie percepute cu un anumit grad de reticență, dar probabilitatea să nu fie corecte este foarte mică.

Xiaomi Mi A2 va împărtăși o mare parte dintre particularitățile de design și funcționalitate cu existentul Xiaomi Mi 6X, un alt gadget relativ ieftin. Față de anul trecut însă, se pare că va exista o variantă și mai ieftină de Xiaomi Mi A2 intitulată A2 Lite.

În privința prețurilor de achiziție, pentru că sunt pentru Polonia, s-ar putea să sufere mici modificări în alte colțuri ale mapamondului, dar este puțin probabil ca în Europa să existe diferențe. Având în vedere aceste detalii de fond, un Xiaomi Mi A2 cu 4GB RAM și o memorie internă de 32GB va costa aproximativ 350 de dolari.

Dublarea memoriei interne până la 64GB se va reflecta într-o creștere a valorii de achiziție cu 27 de dolari. Versiunea de top va include 6GB RAM și o memorie de 128GB la 430 de dolari.

Ca referință, Xiaomi Mi A2 rulează o versiune curată de Android 8.1 Oreo de la Google și va beneficia de actualizări rapide la cele mai noi iterații ale sistemului de operare ieșit din Mountain View.

Un pic mai ieftin, Xiaomi Mi A2 Lite va utiliza un Snapdragon 625 cu 4GB RAM și o memorie internă de 64GB. Ecranul de 5,84 inci folosit va avea o rezoluție de 1080 x 2280 pixeli. Pe partea de captură Xiaomi Mi A2 are două camere principale de 12MP (f/1.8) + 20MP (f/1.8), în timp ce versiunea lite se rezumă la 12MP (f/2.2) + 5MP. Acumulatorul se pare că va fi de 3000 mAh pentru versiunea standard și, în mod suspect, 4000 mAh pentru modelul Lite. Prețul de achiziție va fi de 283 de dolari.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI